7’si tutuklandı, 2’si serbest …

ÖNDER Haber -

7’si tutuklandı, 2’si serbest …

İlçemizde Milas İlçe Jandarma Komutanlığı ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü KOM Milas Grup Amirliği Ekipleri’nce yapılan çalışmalarda yakalanarak Adliyeye sevk edilen 9 kişiden 7’si tutuklanırken, 2’si ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı…

Sahte evliğe 4 tutuklama

Türbe Akkovanlık Mahallesinde ikamet eden M. D. adlı şahsı sahte kimlik kullanarak evlendiren, evlilik karşılığında ise 8 bin 500 TL para aldıkları iddia edilen E.Y. (22), Y.Y. (33), K.K. (44) ve M.İ. (36) Jandarma ekiplerince gözaltına alınıp, işlemlerinin ardından önceki gün Milas Adliyesi’ne sevk edilmişti.

“Resmi Belgede Sahtecilik ve Dolandırıcılık” suçlarından mahkemeye çıkarılan şahısların 4’ü de tutuklanarak Muğla E tipi Cezaevine gönderildi.

 

Sahte paraya da 3 tutuklama

Muğla merkezde sahte para kullanarak vatandaşları dolandıran ve E.A., B.K., M.O.Ç., D.C.U. ve D.B. Milas KOM Grup Amirliği Ekipleri’nce yakalanmış, şahısların üzerinde yapılan arama sonucunda 10 adet sahte 100 TL ele geçirilmişti.

Önceki gün adliyeye sevk edilen şahıslardan E.A., B.K. ve M.O.Ç. tutuklanırken, D.C.U. ve D.B. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık