Dünya Üçüncüsü Sporcumuza Başkan Gürün’den ödül

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Dünya Üçüncüsü Sporcumuza Başkan Gürün’den ödül

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Milas Belediyesi Çalışanı ve Sporcusu, Dünya Üçüncüsü Erkan Uysal’ı, elde ettiği başarıdan ötürü kutladı ve ödüllendirdi.

Polonya’nın Walbrzych şehrinde düzenlenen Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonası’nda Dünya Üçüncülüğü başarısını elde elden Milaslı Milli Takım Sporcusu Erkan Uysal (45), Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tarafından ödüllendirildi.

Ödüllendirme buluşmasında bir konuşma yapan Başkan Gürün; “Polanyanın’nın Walbrzych Kentinde düzenlenen Dünya Güreş şampiyonasında ülkemize, şehrimize ve ilçemize Dünya Üçüncülüğünü kazandıran sporcumuz Erkan Uysal’a teşekkür ediyorum. Ülkemizi ve milletimizi başarısıyla temsil edip ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektiren sporcumuz ile gurur duyduk “ dedi.

Geçtiğimiz yıl Atina’da düzenlenen Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonası’nda dünya dördüncüsü olan başarılı güreşçi Erkan Uysal, 12 ay aranın ardından derecesini yükselterek elde ettiği “Dünya Üçüncülüğünü Türk milletine armağan ettiğini” söyledi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık