8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde  “Güçlü Türkiye’nin Güçlü Kadınları”  Temalı Fotoğraf Sergisi Düzenlendi

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla “Güçlü Türkiye’nin Güçlü Kadınları” temalı fotoğraf sergisi düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde  “Güçlü Türkiye’nin Güçlü Kadınları”  Temalı Fotoğraf Sergisi Düzenlendi
  • 11 March 2020, Wednesday 9:30

Menteşe Olgunlaşma Enstitüsünde düzenlenen sergiye Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Müzeyyen Yıldırım, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Seda Cesur ve öğretmenler katıldı.

Serginin açılışında konuşan Vali Civelek, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Kadınların toplumsal yaşamın her alanında konumlarının güçlendirilmesi, statülerinin yükseltilmesi, erkeklerle birlikte eşit hak ve fırsatlara ulaşmasının ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için büyük önem taşıdığını söyleyen Vali Civelek, “Güçlü kadın, güçlü aile; güçlü aile, güçlü toplum; güçlü toplum, güçlü Türkiye demektir. Eğitimli, donanımlı, birikimli, üretken, katma değer yaratan, mesleklerinde son derece güçlü, ulusal ve uluslararası alanda başarılara imza atan kadınlarımızın varlığıyla gurur duyuyoruz. Güçlü Türkiye’nin gücüne güç katan, Güçlü Türkiye’nin Güçlü Kadınları Fotoğraf sergisi hayırlı olsun.” dedi.

Serginin açılış kurdelesi Vali Civelek ve beraberindeki kadınlar tarafından kesildi. Kurdele kesiminin ardından geçmişten günümüze eğitim, bilim, sanat, ekonomi, siyaset vb. alanlarda başarılara imza atan güçlü kadınların yer aldığı fotoğraf sergisi gezildi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık