9 Eylül Turnuvası’ndan 1 birincilik, 2 ikincilik ve 1 üçüncülükle döndüler

Türkiye Karate Federasyonu tarafından 12 Eylül Pazar günü İzmir Gaziemir'de düzenlenen 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu İllerarası Karete Turnuvası’nda ilçemizi temsil eden İsmetpaşa Spor Kulübü’nün karete sporcuları turnuvadan 1 birincilik, 2 ikincilik ve 1üçüncülük derecesi elde ederek ,4 madalya ile döndüler.

9 Eylül Turnuvası’ndan 1 birincilik, 2 ikincilik ve 1 üçüncülükle döndüler
  • 15 September 2021, Wednesday 10:06

Milas İsmetpaşa Spor Kulübü Karete Antrenörü İbrahim Kartal, İzmir Karete müsabakalarıyla ilgili olarak gazetemize bir açıklama yaptı. Karta, “3 sporcu ile katıldığımız turnuvadan 4 madalya ile Milas'a döndük. 9 Eylül İllerarası Karete Turnuvası’na 13 ilden 36 spor kulübü ile 386 sporcunun katıldı” dedi.

Karete Antrenörü İbrahim Kartal geçtiğimiz ay içersinde yapılan Karete şampiyonasında sporcularının güzel dereceler elde ettiklerini belirterek, “İzmir Karete Turnuvası’nda bu kez büyüklerimizle yarıştık. Sporcularımı kutluyorum. İsmetpaşa Spor Kulübü adına katıldığımız yarışmalarda Milas'ı başarıyla temsil ettik.  Hedefimiz daha yüksek dereceler elde etmek” dedi.

Aday Hakem oldu

İzmir  Karete Turnuvası’na kulübün sporcusu olarak katılan  aerobik ve step antrenörü olan Buket Kartal şampiyonada  Veteren Kadınlar kategorisinde yarışarak Açık Siklette 1.oldu.Buket Kartal Kata dalında ise  3'lük kürsüsüne çıktı. Ayrıca Buket Kartal, Karate Aday Hakem Kursunu başarıyla tamamlayarak  Karete Aday Hakemi oldu.

Derece yapan sporcular

Buket Kartal- Açık Siklet 1.si ve Kata dalı 3.sü

Aysun Süheyla Yılmaz- Ümit Kadınlar 54 Kg 2.si

Rıza Gürkan Tatlı-Ümit Erkekler 79 Kg 2.si

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık