94 yaşındaki çınara Kadınlar Günü kutlaması

CHP İlçe Teşkilatı, İsmetpaşa Mahallesi’nde ikamet eden 94 yaşındaki Ayşe İnce'yi ziyaret ederek Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

94 yaşındaki çınara Kadınlar Günü kutlaması
  • 10 March 2022, Thursday 9:59

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Turhan; Milas’ın İsmetpaşa Mahallesi’nde yaşayan asırlık çınarı ziyaret etti.

94 yaşındaki Bencik’i evinde ziyaret eden CHP heyeti, çiçek ve plaket takdim etti. Ayşe İnce'yi uzun ve sağlıklı ömürler dileyen CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, “Ayşe teyzemiz bir asra merdiven dayamış olduğu yaşamının bu güzel günlerinde CHP çatısı altında bizlerle bütünleşerek yol arkadaşlığı yapmakta ve bizleri onurlandırmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Başkanlığı olarak biz bu anlamlı günde onun emekçi kadınlar gününü kutluyor, bu günün anısına ve gelecek günlere bir kıvılcım olup aydınlatması, bu günlerin unutulmaması, hatırlanması için bu plaketi kendisine takdim ederek, yol arkadaşlığı için kendisine şükran ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Her şeyin çok güzel olacağı o güzel günlere hep birlikte yol alacağız, hep birlikte olacağız” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık