Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

“AÇIK KAPI”YA BAŞVURAN ANNEYE YARDIM ELİ UZANDI

İçişleri Bakanlığı’nın bir projesi olarak 15 Mayıs 2019’da Milas Kaymakamlığı binasında hizmet vermeye başlayan Açık Kapı Birimi, vatandaşların taleplerini yüz yüze kayda alıyor, talepleri ilgili kurumlara bildiriyor ve konuyu takip ederek vatandaşların sorunlarının çözümüne katkı sunuyor.

“AÇIK KAPI”YA BAŞVURAN ANNEYE YARDIM ELİ UZANDI

Geçirdiği trafik kazası sebebiyle bir ayağını kaybettikten sonra protez kullanmaya başlayan 2 çocuk annesi Duygu Çınarlıdere de, sorunlarına çözüm arayan bir çok vatandaş gibi Milas Kaymakamlığı Açık Kapı Birimi’ne başvuruda bulundu. Yardıma ihtiyacı olan anne Çınarlıdere’nin sorunlarını dinleyen Açık Kapı yetkilileri, durumu Milas Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Kuran’a bildirdi.

AİLENİN İHTİYAÇLARI İÇİN SEFERBER OLDULAR

Konuyla ilgili bilgilendirilen Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın talimatıyla herekete geçen birim sorumluları ve ilgili kurumlar, ailenin ihtiyaçlarını karşılanması için adeta seferber oldu. Girişimler sonucu engelli aylığı bağlanan Duygu Çınarlıdere’nin eskiyen protezi de yenilendi, çocuklarının kırtasiye masrafları karşılandı ve bir dizi yardımda bulunuldu.

Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Kuran, Açık Kapı Birimi personeli,  yardımların ardından devlet desteğiyle yeniden hayata tutunan Duygu Çınarlıdere’yi ziyaret etti.

Çok zor günler geçirdiğini ve zaman zaman umutsuzluğa kapıldığını söyleyen Çınarlıdere, Açık Kapı’ya başvurmasının ardından aldığı yardımlardan duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Milas Kaykamamımız Sayın Eren Arslan’a, Milas Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sayın Cihan Kuran’a, Açık Kapı Birimi sorumlu ve yetkililerine, yardımın sağlanmasında emeği geçen tüm yetkililerimize çocuklarım ve şahsım adına sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

Aileye mutlu bir yaşam temenni eden Kaymakam Arslan ise “Açık Kapı Birimimiz ve diğer ilgili kurumlarımız koordine halinde vatandaşlarımızın taleplerini değerlendirerek, başarıyla görev yapıyor. Yardıma muhtaç olan, zor durumda tüm vatandaşlarımız,  Açık Kapı Birimimize rahatlıkla başvuru yapabilir.” diye konuştu.

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis