MİTSO'DA AĞUSTOS AYI KATİ MİZANI OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Milas Ticaret ve Sanayi Odası'nın Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda,  Ağustos ayı kati mizanı, oturuma katılan meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

MİTSO'DA AĞUSTOS AYI KATİ MİZANI  OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

            MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından açılan Eylül ayı olağan meclis toplantısında, Oda genel sekreteri Kazım Sarıoğlu tarafından Ağustos ayı sonu itibariyle hazırlanan kat'i mizan okundu. Kat'i mizan üzerine söz alan meclis üyesi olmayınca Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından oylama yapıldı. Oturumda hazır bulunan meclis üyelerinin oybirliği ile MİTSO'nun Ağustos ayı kat'i mizanı kabul edilerek onaylandı.

            Daha sonra söz alan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, MİTSO'nun son bir aylık faaliyetleri hakkında meclis üyelerine bilgilendirmede bulundu. Reşit Özer, Milas yağlı zeytininin de coğrafi işaretinin alındığını, MİTSO tarafından Uzunyuva Anıtmezarı ve HekatomnosLahiti ile Beçin Ortaçağ Kenti Kalıntılarının tanıtımı amacıyla PTT'ye posta pulu bastırıldığını, MİTSO'nun bu yıl içinde dördüncü kez uygulamalı girişimcilik eğitimi verdiğini anlattı.

            MİTSO'nun Eylül ayı olağan meclis toplantısında başka söz alan olmayınca oturum, Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından kapatıldı.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık