Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Bugün “YAYA GÜVENLİĞİ NÖBETİ” Tutulacak

Kaymakam Eren Arslan ve kamu kurum müdür ve amirleri, yaya geçitlerinde nöbet tutarak, hem hazırlanan el ilanlarını dağıtacak, hem de araçların yayaların önceliğine uymalarını gözetecekler.

Bugün “YAYA GÜVENLİĞİ NÖBETİ” Tutulacak

İçişleri Bakanlığı 2019 yılını “Yaya Öncelikli Trafik Yılı” olarak ilan etmiş, bu nedenle geçmişte de kimi etkinlikler yapılmıştı. Milas Kaymakamlığı’ndan verilen bilgiye göre, bu konudaki farkındalığı artırmak amacıyla, bakanlık talimatı ile yaya güvenliğini sağlamak ve “Devletin tüm unsurlarının konunun takipçisi olduğunu göstermek amacıyla Kaymakamımız Sn. Eren Arslan ve kamu kurum müdür/amirlerinin katılımı ile okullar önünde ve kamu kuruluş hizmet binaları önünde ‘Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz’ sloganı ile 02 Ekim 2019 Çarşamba günü 13:00 ile 15:00 saatleri arasında ‘Yaya Geçidi Nöbeti’ farkındalık etkinliği düzenlenecek”.

Bu sure boyunca, Kaymakam Eren Arslan ve kamu kurum müdür ve amirleri, yaya geçitlerinde nöbet tutarak, hem hazırlanan el ilanlarını dağıtacak, hem de araçların yayaların önceliğine uymalarını gözetecekler.

Dileyen vatandaşlar da bu nöbete katılabilecekler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis