ADD’nin Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

​​​​​​​Atatürkçü Düşünce Derneği Milas Şubesi’nin olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Genel kurulda yapılan seçimlerde yeni yönetim oluşturuldu.

ADD’nin Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
  • 20 February 2023, Monday 13:24

3 yılda bir yapılan ADD Milas Şubesi’nin olağan genel kurulunun son toplantısı geçtiğimiz günlerde Milas Belediyesi Prof. Dr. Aşkıdil Akarca Sahnesi’nde gerçekleştirildi.

380 üyesi bulunan derneğin genel kuruluna 53 üye katıldı. Toplantının açılış konuşması yönetim kurulu üyesi Aysun Yılmaz tarafından yapıldı.

“Hoş geldiniz” diyerek sözlerine başlayan Yılmaz, katılımın az olmasından dolayı sitemde bulundu.

Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere depremde yitirdiğimiz vatandaşlarımız ve tüm şehitlerimiz anısına bir dakika saygı duruşunda bulunulmasının ardından istiklal marşımız seslendirildi.

Genel kurulun Divan Başkanlığına Mehmet Uzman, katip üyeliklere Fahri Yazar, Ekrem Yılmaz ve Türkan Kaya seçildi.

Daha sonra kürsüye Şube Başkanı Mehmet Ateş davet edildi. Katılımcıları selamlayarak konuşmasına başlayan Ateş, “Hepinizin bildiği üzere Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizde büyük bir deprem felaketi yaşandı. Öncelikle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı yurttaşlarımıza acil şifalar dilerim. Deprem mağduru vatandaşlarımız için büyük yardım kampanyaları düzenlenerek tırlar dolusu yardımlar deprem bölgesine gönderildi. Milas’ta da Milas Belediyesi ve Kaymakamlık organizasyonunda toplanan yardımlar deprem bölgesine gönderildi. Yardımda bulunan başta Milaslı hemşerilerimiz olmak üzere tüm yurttaşlarımıza teşekkür ederim” dedi. Ateş daha sonra idari ve mali faaliyet raporunu okudu.

Denetleme Kurulu Başkanı Faik Baklan ise Denetleme Kurulu Raporunu okudu.

Raporlar üzerinde söz alan olmadı. Yapılan oylamada oy birliği ile Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu ibra edildi.

2023 yılı tahmini bütçenin okunup ve kabul edilmesinin ardından ise Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Üst Kurul Delege seçimlerine geçildi.

Yapılan seçim ile ADD Milas Şubesi’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Veysel Özalp, Fikret Şengör, Haydar Karaköse, Ayça Karapınarlı Sonkul, Nazan Akdeniz, Yasemin Kocabaşoğlu, Hakan Kara.

Denetim kurulu Faik Baklan, Cüneyt İlter, Bisal Kale’den; disiplin kurulu ise Fahri Öner, Şakir Özdemir ve Celal Durgun’dan oluştu.

Üst Kurul Delegeliklerine ise Mehmet Ateş, Aysun Yılmaz, Mustafa Ustaoğlu ve Nuray Gözel seçildi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık