“Akbelen ve yaşam alanlarımız için Pazar günü saat 12:00’de buluşuyoruz”

1,5 yıldır Akbelen Ormanı’nın kömür için yokedilmesine karşı direnen İkizköylüler’in derneği KARDOK (Karadam Karacahisar Doğayı Doğal Hayatı Koruma Güzelleştrme ve Dayanışma Derneği Başkanı Necla Işık yazılı bir basın açıklaması yaparak, 23 Ekim Pazar günü saat 12:00’de Salı Pazarı önünde toplanarak, buradan Milas Atapark’a kadar bir yürüyüş yapacaklarını duyurdu. Çağrı şu şekilde:

“Akbelen ve yaşam alanlarımız için Pazar günü saat 12:00’de buluşuyoruz”
  • 21 October 2022, Friday 17:01

“Ormanımızı ve yaşam alanlarımızı korumak için çıktığımız bu uzun yolda, Akbelen Ormanı’nda tam 462 gündür çadırlı nöbetteyiz. Bir taraftan hukuki mücadelemiz de devam ediyor, 3. kez yapılan bilirkişi keşfinin raporlarını bekliyoruz.

Tam da bu noktada mücadelemize ilk günkü inançla devam  ettiğimizi ve Akbelen direnişinin haklılığını yeniden göstermek, dostlarımızla hep birlikte #AkbelenİçinAdalet sesini yükseltebilmek, Akbelen’in sesi olabilmek için toplanıyoruz.  Desteğinizi bekliyoruz.

Pazar günü saat 12:00’de Salı Pazarı önünde toplanılacak, Milas Atapark’a doğru hep birlikte yürüyüş yapılacaktır. Ardından 13:00’de Milas Atapark’ta basın açıklaması olacaktır.”

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık