Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Akıllarda artık Play Off maçları var

Türkiye Büyük Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde ligin tamamlanmasına 5 hafta kala, lig liderliğinde yer alan ve Efeler Ligi Play Off karşılaşmaları hakkını elde eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı Teknik Sorumlusu Osman Çakıray ve Takımın Kaptanı Pasör Görkem Yazgan gazetemize yaptıkları açıklamada, geçen hafta sonu Milas’ta oynanan Manisa Jeopark Kula Belediyespor maçı ve Mayıs ayı içinde oynanacak Efeler Ligi Play Off karşılaşmalarıyla ilgili bir değerlendirme yaparak “Hedefte ve akıllarda sadece Play Off karşılaşmalarının olduğunu” belirttiler.

Akıllarda artık Play Off maçları var

Kaptan Görkem Yazgan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Aklımızda Efeler Ligi Var”

“Ligin onyedinci haftasında ilk yarıda Ankara’da 3-0 yenildiğimiz ve ligde tek yenilgi aldığımız Manisa takımı Jeopark Kula Belediyespor ile Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde geçtiğimiz hafta sonu oynadığımız rövanş maçından 3-1’lik bir skorla ayrıldık. Öncelikle bu takımdan rövanşı almaktan dolayı mutlu olduğumuzu belirtmek isterim. Maçın çok kolay geçmeyeceğini zaten biliyorduk; rakibimiz ilk dört sırada yer alan bir takım ve Play Off maçlarına katılmak istiyor. Bu hedefini gerçekleştirmesi için Milas’ta bizden mutlaka puan almak zorundaydı ve bu hedefle Milas’a gelmişlerdi. Çekişmeli ve heyecanlı bir maç oldu. Maçımızı izleyenlerin seyir zevki adına mutlu olduklarına inanıyorum. Maçı kazanarak hem ilk karşılaşmadaki yenilgimizin rövanşını almış olduk hem de Play Off yolunda puan kaybı yapmadan hedefimize doğru bir adım daha attık.

Bu hafta sonu Pazar günü Kayseri’de önemli bir lig maçına çıkacağız. Melikgazi Belediyespor ile yapacağımız maçın zor bir deplasman maçı olacağını biliyoruz. Bu maç için antrenmanlarımıza hemen başladık. Play Off’lara gitmemize az bir zaman kaldı. Ligin kalan beş karşılaşması bizim için birer Play Off denemesi olacak. Teknik Sorumlumuz Osman Çakıray ve antrenörlerimiz ile birlikte ciddi anlamda disiplinli bir şekilde takım olarak çalışıyor, ligde kalan maçlarımıza ve Play Off maçlarımıza hazırlanıyoruz.

 Tüm ekip olarak yaklaşan Play Off maçlarının hem bizim için hem de Milas için önem taşıdığının farkındayız ve çalışmalarımız bu anlamda ciddi olarak sürüyor.

Umut ediyorum ki takım arkadaşlarımızla birlikte Play Off maçlarında başarılı maçlar oynayarak kulübümüz yönetiminin, bize destek verenlerin ve Milas’ın yüzünü güldüreceğiz.

Gönlümüz isterdi ki Milas’ta oynadığımız lig maçlarımızda tribünler dolsun, taraftarlarla birlikte olalım; ancak pandemi nedeniyle bunun imkânsız olduğunu biliyoruz. Ancak Milaslı Voleybolseverlerin desteklerini her zaman hissediyoruz.

Son olarak bize destek olan, inanan ve güvenen başta Milas Belediyespor Kulübü Başkanımıza, yönetim ekibimize, taraftarlarımıza ve bizleri hiçbir maçımızda yalnız bırakmayan Milaslı basın mensuplarımıza hem kendi adıma hem de takım arkadaşlarımız adına çok teşekkür ediyorum.”

“Kötü Oynarken Kazanmak Büyük Takım Refleksidir”

Türkiye Büyük Erkekler Voleybol Liginde ilçemiz Milas’ı başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Teknik Sorumlusu Osman Çakıray, geçtiğimiz hafta Milas’ta oynanan Jeopark Kula Belediyespor maçı ve Efeler Ligi Play Off karşılaşmalarıyla ilgili olarak duygu ve düşüncelerini Milaslı Voleybol severler için gazetemize aktardı:

 “Kötü oynarken kazandık. Aslında kötü oynarken kazanmak büyük takım refleksidir.

Hepimizin kafasında ligin tamamlanmasından sonra oynanacak Efeler Ligi Play Off karşılaşmaları var. Biz, Milas Belediyespor olarak ligde kalan 5 maçımızı kaybetsek bile Play Off karşılaşmalarına gidiyoruz.

Şimdi hem kalan lig maçlarımız için hem de Play Off maçları için takımımızın tüm oyuncularını hazırlama vakti geldi. Maçlarımızda süre almayan sporcularımızı da maç performansları adına kullanmak ve onları hazırlamak istiyorum.

Zor bir sene geçti. Ligde aldığımız sonuçlar öyle göstermiyorsa da birbirine yakın denk güçlerde takımlarla maçlarımızı oynadık.

Manisa Jeopark Kula Belediyespor az hata yapan, hatta riski sıfıra yakın bir takım, rakibinin hatalarından yararlanan bir takım. Evet, kadro olarak belki bize denk bir takım değil ama hem onların hem de bizim motivasyonumuz çok farklı. Biz lider olduğumuz için bizimle oynayan her takım kendini göstermek, lideri yendik demek için maça çıkıyor. Manisa takımı Milas’a bizi ilk maçta yenmenin motivasyonu ile geldi, ayrıca ilk dört sıradaki yerini kaybetmek istemiyordu ve Play Off maçlarına katılma hedefleri vardı.

Maçı 3-1 alarak hem ilk maçın rövanşını aldık hem de Efeler Ligi yolunda puan kaybı yaşamadık. Bu hafta sonu Kayseri’de önemli bir maça çıkacağız; ligde kalan her maçımız Play Off’lar yolunda bizim için önem taşıyor.

Milaslı Voleybolseverlere ve siz basın muhabirlerine bizlere verdiğiniz destekler için teşekkür ediyoruz.

Pandemi nedeniyle taraftarlarımızın tribün desteğini göremiyoruz, ancak bugünlerin geçeceği inancımızla, taraftarlarımızın tribünlerde olacağı günleri özlediğimizi belirterek Milaslı Voleybolseverlere sevgilerimizi gönderiyoruz.”

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık