Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

AKP Belediye Meclis Adayları

AKP Milas ilçe örgütüne, 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Meclis üye aday adaylığı için başvuru süresi, dün saat 17:00 itibari ile sona erdi. Ancak, adaylık kaydının alındığı sistem, dün saat 17:00 itibariyle kapatılmadığı için, adaylık başvurusunda bulunanların tam listesine ulaşamadık.

AKP Belediye Meclis Adayları
  • 05 December 2018, Wednesday 9:38

Ancak gün içinde sosyal medyadan yapılan paylaşımlara göre, son gün olan dün akşama kadar belediye meclis aday adaylığı için başvuranların sayısının 40 civarında olduğu belirtiliyor.

Kesin olmayan ve şimdiye kadar sosyal medya üzerinden tespit ettiğimiz kadarıyla, gazetemize baskıya girerken, AKP’den belediye meclis üye aday adaylığı için başvuranlar şunlar:

Kadir Karagülle, Murat Sodra, İhsan Bozan, Ejder Üstek, Murat Demirbağ, Av.Canan Özmen, Duygu Pınar Marçalı, Ayşegül Semerci Güneş, Abdulmuttalip Akgül, Durmuş Özdemir, Enese Güngören, Veli Ulaş, Ömer Özler, Serdal Başal, Mehmet Ali Çınar, Özlem Şahin, Fikri Çırak, Mehmet Albayrak, Necip Dalar, Sercan Kaya, Nevzat Solmaz, Osman Balcı, Av.Nihal Zorlu Aracı, Yılmaz Özbek, Özlem Şahin, Soner Korkmaz, Hasan Çemrek, Uğur Bıçakçı.

Adayların tam listesini, ilçe başkanlığından yapılacak açıklama sonrası yayınlayacağız.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık