AKP Milas Gençlik Kolları Kongresi yapıldı..

* 6. Olağan Gençlik Kolları Kongresi’nde, Mustafa Kaya AK Parti Milas Gençlik Kolları Başkanı oldu.

AKP Milas Gençlik Kolları Kongresi yapıldı..
  • 18 November 2020, Wednesday 10:34

 

26 Eylül 2020 tarihinde göreve gelen, Emin Çelik Başkanlığındaki Milas Ak Parti İlçe Teşkilatı en önemli organlarından olan Gençlik Kolları kongresini de tamamlayarak görevi Milas’ın Genç girişimcilerinden Mustafa Kaya’ ya emanet etti.

Covid-19 tedbirleri kapsamında gerçekleştirilmesine rağmen oldukça coşkulu geçen kongreye ise Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Abdurrahman Döğücü, İl Başkanı Kadem Mete, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Talha Ülkü, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Divan Başkanlığını Ak Parti Muğla Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Burak Kaplan’ın yaptığı kongrede Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından tebrik mesajları okundu. Ak Parti Gençlik Kollarının hazırladığı kongre filmi ise salonda alkışlarıda beraberinde getirirken ardından protokol konuşmalarında ilk olarak konuşmayı İlçe Başkanı Emin Çelik’i vekaleten Yönetim Kurulu Üyesi Veli Ulaş yaptı. “Gençler bizim geleceğimizdir bu sebeple gençler ayrı bir öneme sahiptir” diyen Veli Ulaş, genç kardeşimiz Mustafa Kaya ve ekibine başarılar diliyorum dedi. Ardından söz alan ve görevi Mustafa Kaya’ya devreden Kadir Bingöl ise, görevi devralan Mustafa Kaya’ya her zaman destek olacağını ileterek başarılar diledi. İl Başkanı Kadem Mete’nin de gençlere seslendiği kongrede en son gerçekleşen yerel seçimlerde Milas’ta seçimi kazanmaya çok yaklaştıklarını ancak çok az bir oy ile kaybedildiğini belirterek bir dahaki seçimlerde yeni göreve gelen İlçe Yönetimi ve bugün seçilecek Gençlik Kolları ile Milas Belediyesini alacaklarına inancının tam olduğunu vurgulayarak, “yeni göreve gelecek kardeşime başarılar diliyorum” dedi.

Son konuşmayı ise Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Döğücü’nün yaptığı kongrede Döğücü, “Bugün 10.kez Muğla’ya geliyorum her kongrede yer aldım ve bugün Milas ile Gençlik Kollarımızın Muğla’daki kongrelerini tamamlıyoruz ve gittiğim her ilçede gördüm ki dava arkadaşlarımızda bir inanmışlık ve bir heyecan var ve bugün Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Dünyanın neresinde olursa olsun bir haksızlığa dur diyebiliyorsa bu bizlerden aldığı güçledir bugün Azerbeycan’a iha’larla Siha’larla S.400 lerle tankımızla tüfeğimizle destek verebilen bir lidere sahipsek bizlerin de görevi, Sayın Cumhur Başkanımızın sırtındaki yükü bir nebzede olsun hafifletmek ve çok önem verdiği gençlik olarak dik durmaktır” dedi, Mustafa Kaya’ya başarılar dileyerek sözlerini tamamlamasının ardınan Gençlik Kolları Başkan Adayı Mustafa Kaya yönetim Kurulunda yer alan listeyi kürseye davet ederek Ak Parti Milas İlçe Teşkilatının yeni Gençlik Kolları Başkanı oldu. Çekilen hatıra fotoğrafının ardından kongre sona erdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık