AKP Milas ilçe yöneticilerinden iki ziyaret

ÖNDER Haber -

AKP Milas ilçe yöneticilerinden iki ziyaret

AKP Milas İlçe yöneticileri, ilçemizde yeni göreve başlayan Milas Orman İşletme Müdürü İsmet Dokur ve Müdür Yardımcısı Ömer Kahraman’ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler.

AKP Milas İlçe Başkanı Levent Akyer, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Milas Orman İşletme Müdürü olarak göreve yeni başlayan İsmet Dokur ve Müdür Yardımcısı Ömer Kahraman’ı ziyaret etti.

İlk olarak Kurum Müdürü Dokur’u makamında ziyaret eden Başkan Akyer, hayırlı olsun dileklerini dile getirip “Milas Coğrafi açıdan zor bir yer. Görev ve sorumluluk alanları bir hayli fazla. Umarım başarılı bir yangın sezonu geçer ve milli servetimiz olan ormanlarımız en az şekilde yangından zarar görür. Milas için faydalı ve yararlı olacak her çalışmayı destekliyoruz” dedi.

Milas Orman İletme Müdürü İsmet Dokur ise, ziyaretten duyduğu hoşnutluğu belirterek, yangın sezonunu en az hasarla atlatmak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi ve Milaslıların desteğiyle daha başarılı olacaklarına olan inancını ifade etti.

Heyet daha sonra, kısa süre önce göreve başlayan Milas Orman İşletme Müdür Yardımcısı Ömer Kahraman’ı da ziyaret eden heyet, Kahraman’a yeni görevinde başarı dilediler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık