AKP Muğla milletvekili adayları tanıtıldı

​​​​​​​14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri için AKP Muğla Milletvekili adayları düzenlenen tören ile tanıtıldı.

AKP Muğla milletvekili adayları tanıtıldı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde 13 Nisan Perşembe günü düzenlenen törende konuşma yapan AKP İl Başkanı Gültekin Akça, "Türkiye yüzyılının yürüyüşünü şimdi başlatmak için buradayız. Bu ülkenin yarınını hep birlikte inşa edeceğiz. Ülkemizin geleceği için daha çok çalışmamız gerekiyor. Bugün bu salonda bulunan milletvekili adayı arkadaşlarımız, Cumhur İttifakı'nı tekrar başarıya ulaştırmak için ant içmiş arkadaşlarımızdır. 14 Mayıs gününü zaferle taçlandıracağımızdan eminim. Durmak yok yolda devam" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından AKP Muğla Milletvekili adayları Kadem Mete, Yakup Otgöz, Eylem Tan, Turgay Öztürk, Ali Mete Karaöz, Hakan Fevzi İlhan, Ali Tekin tek tek kürsüde kendilerini tanıttı.

Seçim coşkusu ilk iki adayda salona yansırken, Milas, Yatağan ve Bodrumlu partililer çok az sayıda katılım sağlayarak listeye tepkilerini gösterdi.a

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık