Milletvekili Adayı Ergun, “İYİ Parti ve Millet İttifakı olarak bu kötü gidişata ‘dur’ diyeceğiz”

İYİ Parti Muğla Milletvekili adayı Prof. Dr. Metin Ergun, Milas’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Milas Esnaf Kefalet Kooperatifi ile Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim’i daha sonrasında Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal’ı ziyaret eden Ergun, başkanların istek ve taleplerini dinleyerek çözüm önerilerinde bulundu. Aynı gün akşam saatlerinde ise Milas'ın Kızılcayıkık mahallesinde yaşayan vatandaşlar ile bir araya geldi.

Milletvekili Adayı Ergun, “İYİ Parti ve Millet İttifakı olarak bu kötü gidişata ‘dur’ diyeceğiz”

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı, Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Metin Ergun bir dizi ziyaret için Milas’a geldi. İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Gürsel İnce ve yönetim kurulu üyelerinin de katılım sağladığı ziyaret programı kapsamında ilk olarak, Milas Esnaf Kefalet Kooperatifi, Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim’i ziyaret edildi.

Ülkemizin içerisinde bulunduğu zorlu ekonomik koşullarda vatandaşlara hizmet vermekte olan esnafların her zaman yanında olduklarını ifade eden Ergun, Millet İttifakı iktidarında tüm sorunların çözüleceğini söyledi.

İYİ Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Celal Devrim ise; “Önümüzdeki seçimlerin tüm ülke için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

İYİ Parti heyetinin Başkan Devrim ziyareti hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.


“HAYAL ETTİKLERİ TÜRKİYE’Yİ VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞTURACAĞIZ”


Belirlenen ziyaret programı kapsamında Prof. Dr. Metin Ergun ve beraberindeki İYİ Parti heyeti ile Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal’ı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Yaklaşan seçimlerin ülkemiz için hayati bir öneme sahip olduğunu dile getiren Metin Ergun; “Ülkemizin kaderini belirleyecek olan 14 Mayıs seçimleri öncesinde vatandaşlarımıza, seçimin önemini ve Millet İttifakı’nın politikalarını olabildiğince aktarmalıyız. Millet İttifakı olarak iktidara geldiğimizde, zorlu hayat şartları ile boğuşan halkımıza nefes olacak, hayal ettikleri demokratik Türkiye’yi onlarla buluşturacağız” dedi.

Türkiye ve Milas için çok önemli bir değer olarak gördüğü Metin Ergun’un kendisini ziyaret etmesinden dolayı çok memnun olduğunu dile getiren Başkan Paskal; “Şoför esnafı olarak son yıllarda çektiğimiz sıkıntılar herkesin malumu, umuyorum ki önümüzdeki seçimlerin ardından hiçbir vatandaşımızın mağdur olmadığı, huzurun hüküm sürdüğü bir ülkede direksiyon sallarız” dedi.



Ziyaret, karşılıklı dilek ve temennilerin ardından gerçekleştirilen hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.

KIZILCAYIKIK MAHALLESİNDEKİ VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, 27. Dönem Muğla Milletvekili, 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı, Prof. Dr. Metin Ergun, İYİ Parti Milas ilçe Başkanı Av. Gürsel İnce ve yönetim kurulu üyeleri, Milas'a bağlı Kızılcayıkık mahallesinde yaşayan vatandaşlar ile bir araya geldi.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Prof. Dr. Metin Ergun, tek adamlık rejiminin her zaman karşısında olduğunu vurgulayarak, “Bu yanlıştan en kısa sürede dönülmesi için halkımızın desteğine ihtiyaç var.” Dedi.

2018 yılından bu zamana geçen süreçte ülkemizin her alanda geriye gittiğinin altını çizen Ergun, İYİ Parti ve Millet İttifakı olarak bu kötü gidişata ‘dur’ diyeceklerini söyledi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık