AKP’den istifa eden Veli Ulaş CHP’ye geçti

​​​​​​​AK Parti Milas İlçe Yönetim Kurulunda görev alan ve geçtiğimiz aylarda istifa eden Veli Ulaş, Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Teşkilatı’nın geleneksel Salı Toplantısına katılarak CHP’li oldu. Ulaş’a parti rozeti Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından takıldı.

AKP’den istifa eden Veli Ulaş CHP’ye geçti
  • 25 August 2022, Thursday 10:31

AKP Milas İlçe Yönetim Kurulunda görev alan ve geçtiğimiz aylarda istifa eden Veli Ulaş, Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Teşkilatı’nın geleneksel Salı Toplantısına katılarak CHP’li oldu. Ulaş’a parti rozeti Milas Belediye Başkana Muhammet Tokat tarafından takıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Başkanlığında geleneksel hale gelen Salı toplantılarının bu haftaki bölümünde Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ilçede yürütülen çalışmaları değerlendirdi. Başkan Tokat, siyasi olarak zaten eleştirilerin iyi hizmetlerde bile insafsızca yapıldığını belirttiği konuşmasında, partililerden bu konuda kendisine destek olarak güç vermelerini istedi.

Toplantı öncesi Milas İlçe Örgütü tarafından organize edilen aşure etkinliğinde vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.

Daha sonra ilçe binasında partililerle ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya’nın bu haftaki misafirleri arasında Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Celal Devrim, Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal, Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sezgin ve  AKP Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğinden, ekonomi politikasını ve yapılan zamları eleştirerek istifa eden Veli Ulaş yer aldı.

Başkan Çetinkaya’nın gündemi, değerlendiren konuşmasının ardından Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat misafirlere ilçe çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Doğalgaz çalışmalarının yanı sıra bir çok hizmette direk sorumlulukları olmasa bile vatandaş tarafından eleştirilerin bazen siyasi argüman yapıldığını ve dozun kaçtığını ifade eden Başkan Tokat, partililerinden bu durumda kendisine destek olarak güç vermelerini istedi.

Toplantının ardından partiye yeni katılan üyelere rozetleri takıldı. Kendisinin CHP üyesi olmasından büyük mutluluk duyacağını ifade eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat eski AK Partili yönetici Veli Ulaş’ın rozetini taktı.

Toplantı sonrası kısa bir açıklama yapan CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, “Geleneksel salı toplantımızda partililerimiz ile bir araya gelerek iktidara yürüdüğümüz bu yolda verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Ayrıca bizlere güç katan üyelerimize rozetlerini taktık. Öncesinde Gazilerimizi ziyaret ederek güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Milas İlçe Örgütümüzle birlikte düzenlemiş olduğumuz aşure etkinliğine katılan tüm üyelerimize ve halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık