Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milletvekili Demir’den bölge hastanesi müjdesi..

​​​​​​​AK Parti Muğla Milletvekili Yavuz Demir, Milas ve Bodrum ilçelerinin sağlık ihtiyacını karşılayacak yeni bir bölge hastanesinin müjdesini verdi.

Milletvekili Demir’den bölge hastanesi müjdesi..
  • 25 August 2022, Thursday 10:34

Bodrum Bitez’de basın mensuplarıyla bir araya gelen Demir, Bodrum ve Milas’ın artan nüfusuna karşın yeni bir sağlık planlamasına gittiklerini kaydetti. Byüük heyecan uyandıran ve bölge hastanesi şeklinde planlanan sağlık yatırımının henüz konumu netleşmese de Milas - Bodrum Karayolu kenarında, ulaşım açısından kolay bir lokasyonda olması bekleniyor.

AK Parti’li Demir’in burada yaptığı açıklamada, “Bunu gerçekleştirirsek bölgenin sağlık sorunları ile ilgili tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını düşünüyorum. Bir bölge hastanesi düşünüyoruz. Büyük bir hastane.  Bodrum- Milas karayolu üzerinde yapılması için ciddi çalışma yapıyoruz. Ben de bizzat takipçisiyim.” ifadelerini kullandı.

Demir, ardından ilk bölümü diş plikliniği şeklinde açılan yeni Bodrum Devlet Hastanesine giderek burada çalışanlarla bir araya geldi.

Demir; “ Muğla’mızı hizmetlerle donatıyoruz. Neredeyse tüm ilçelerimizde sağlık yatırımlarımızı tamamladık. Devam edenler var ve hiç durmadan yenilerini de planlıyoruz. Milas ve Bodrum yeni hastanelerimiz bitti. Marmaris ve Seydikemer tamamlanma aşamasında. Fethiye’mizde yeni hastanemizi yapacağız.” diye konuştu.

Milas ve Bodrum bölgesinin de her geçen gün artan bir potansiyel taşıdığına dikkati çeken Demir, “Milas ve Bodrum’un da ihtiyacını karşılayacak yeni bir bölge hastanemizin de şimdiden müjdesini vermek isterim” ifadelerini kullandı.

 

Editör: Tülay SÜKÜN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık