AKP’li milletvekili adaylarının Milas ziyaretleri

​​​​​​​AKP Muğla Milletvekili Adayları, seçim çalışmaları kapsamında il genelindeki ziyaretlerine devam ediyor. AKP Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz ile Muğla AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete ziyaretler kapsamında Milas’ta da ziyaretlerde bulundu.

AKP’li milletvekili adaylarının Milas ziyaretleri

AKP Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, 14 Mayıs’ta Muğla’da büyük bir zafere imza atacaklarını söylerken,  Muğla AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete halkın bu sevgisine layık olmak için daha gayretle çalışacaklarını kaydetti.

Milas gezilerine ayrı ayrı devam eden AKP Muğla Milletvekili Adaylarından  Kadem Mete ve Yakup Otgöz daha sonra diğer adaylar Eylem Tan, Turgay Öztürk, Ali Mete Karagöz, Hakan İlhan, Ali Tekin ile birlikte Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’in iftar programına katıldı.

Programa AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Pınar Marçalı, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı İbrahim Uğurlu ve partililer eşlik etti.

YAKUP OTGÖZ MİLAS ZİYARETİNE SELİMİYE’DEN BAŞLADI

Seçim çalışmaları kapsamında Milas ilçesinin Selimiye Mahallesini ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz’e, MKYK Üyesi Mehmet Nil Hıdır, AK Parti Muğla Kadın Kolları Başkanı Duygu Pınar Doğru, AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Kalay eşlik etti. İlk olarak Teşkilat Mensuplarıyla buluşan Milletvekili Adayı Otgöz, seçim çalışmaları hakkında istişare de bulundu.

KADEM METE ZİYARETLERİNE MİLAS’TA DEVAM ETTİ

Kavaklıdere programının ardından Milas’a geçen Mete ve beraberindekiler esnaf ziyareti yaptı. Ziyarette diğer partilerin ofislerindekilerle de tokalaşarak hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kavaklıdere ve Milas’taki seçim çalışmalarında esnaf ve vatandaşlardan gördükleri teveccühe teşekkür eden Mete, halkın bu sevgisine layık olmak için daha gayretle çalışacaklarını kaydetti.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık