Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Aksaray'da Trafik Çalıştayı İlgi Gördü

Aksaray'da, İl Jandarma Komutanlığı "Trafik Çalıştayı" düzenlendi.

Aksaray'da Trafik Çalıştayı İlgi Gördü
  • 10 February 2021, Wednesday 23:38

AKSARAY (İGFA) - Aksaray'da Jandarma Genel Komutanlığı Trafik Daire Başkanlığı işbirliğinde İl Jandarma Komutanlığı koordinasyonda düzenlenen trafik çalıştayında Vali Hamza Aydoğdu, "Kazaları araçlar değil, insanlar yapar" dedi.

Aksaray'da düzenlenen Trafik Çalıştayı'na  Aksaray İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Jandarma Alay Komutanı Albay Halil Murat Bilgiç ve davetliler katıldı. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen çalıştayda, çocuklarda rol ve değerler perdesi olmak üzere iki unsurun bulunduğunu söyleyen Vali Hamza Aydoğdu, bu çalıştay sayesinde hem aile eğitimi, hem de çocuklarımızın değerler perdesi noktasında eğiteceklerini kaydetti.

Aydoğdu, insan hayatının ne kadar değerli olduğunu, toplum hukukunun ne kadar önemli olduğunu, birlikte yaşamanın sorumluluğunun ne kadar kıymetli olduğunu çocuklarımıza en küçük yaşlarda öğretilmesi gerektiğini söyledi.

Jandarma Komutanı Albay Halil Murat Bilgiç ise, trafik güvenliğinin sağlanmasında en önemli unsur insan olduğuna dikkati çekerek, "Kazaları araçlar değil insanlar yapar. O zaman değişime insanlardan başlamalıyız. Kazaları en aza indirgemek için öncelikle eğitime önem vermeliyiz" diye konuştu.

Çalıştay kapsamında, Jandarma Genel Komutanlığı Trafik Daire Başkanlığınca getirilen Emniyet Kemeri Similasyon Aracı, Mobil Trafik Eğitim Tırı, Alkol Gözlüğü Parkuru gibi alanlarda da çocuklara eğitimler verildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis