Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

AKUT’tan rehabilitasyon merkezlerine eğitim

AKUT Bodrum ekibi, Milas’ta özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerini ziyaret ederek afet eğitimi verdi.

AKUT’tan rehabilitasyon merkezlerine eğitim
  • 28 January 2022, Friday 15:10

 

AKUT Bodrum ekibi, Covid-19 pandemisi nedeniyle bir süredir yapılamayan afet farkındalık etkinliklerine başladı. Ekip, Milas’taki Sempati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde personel ve velilerden oluşan 25 kişi ile Milas Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki 15 kişilik personele eğitimler verdi. Eğitim kapsamında; deprem öncesi, deprem anı ve deprem sonrası yapılması gerekenler ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca afet anında bina tahliyesi hakkında örneklendirme çalışması yapıldı.

AKUT Bodrum Eğitim Birimi Sorumlusu Füsun Ersoy tarafından sunumu gerçekleştirilen etkinliklerde; doğal afetlerin yaşandığı anda değil, afet yaşanmadan önce alınacak tedbirlerin önemli olduğu belirtildi. Bu gibi bilgilendirme toplantılarının Bodrum ve Milas ilçesinde devam edeceği vurgulanırken, afete her zaman hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi.

Kurum personeli ve veliler; doğru bildiklerini düşündükleri birçok yanlışı öğrendiklerini belirterek toplantıyı gerçekleştiren AKUT Bodrum ekibine teşekkürlerini iletti.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis