FATMA GİRİK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Türk sinemasının unutulmaz ismi Fatma Girik bugünBodrum’da defnedildi. Sanat ve siyaset camiasından çok sayıda ismin katıldığı törene Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün yanısıra Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da katılarak ünlü sanatçıyı son yolculuğuna uğurladı.

FATMA GİRİK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
  • 28 January 2022, Friday 15:45

Pazartesi günü kaldırıldığı hastanede çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti yeşilçamın usta ismi Fatma Girik.
İlk olarak İstanbul’da bir dönem başkanlığını da yaptığı Şişli Belediyesi önünde tören düzenlendi usta oyuncu için. Ardından Cemal Reşit Rey Salonu’nda kültür, sanat ve siyaset dünyasından birçok ismin katıldığı bir tören düzenlendi.

“Bodrum’da Son Yolculuğuna Uğurlandı”

İstanbul’da düzenlenen törenin ardından dün Fatma Girik’in naaşı Bodrum’a getirildi. Bodrum Merkez Adliye Camii önünde kılınan cenaze namazının ardından Girik’in cenazesi Torba Mezarlığı’na, eşi Memduh Ün’ün yanına defnedildi. Kültür, sanat, spor ve siyaset camiasından birçok isim, Girik’in cenazesine akın etti. Usta oyuncunun yakınlarının talebiyle cenazeye çelenk gönderilmedi ve Turgutreis Hayvan Bakımevi’ne çok sayıda mama bağışında bulunuldu.

“Başkan Tokat: Çok Önemli Bir Değerimizi Kaybettik”

Usta oyuncunun cenaze törenine katılan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Kültür ve sanat dünyamızın çok önemli bir ismini kaybettik. Hayatı boyunca dik duran, Atatürkçü, onurlu bir kadındı Fatma Girik… Hiçbir dönem eğilmedi, bükülmedi, boyun eğmedi. Bu ülke için yaptıkları, yaşattığı güzellikler, verdiği emek asla unutulmaz. Bugün burada usta oyuncuyu sevenleri, yakınları ve sanatçı dostlarıyla birlikte son yolculuğuna uğurladık. Onu hiç unutmayacağız... Işıklar içinde uyusun.” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık