Akyaka’daki açıklama ertelendi

Muğla Kent Konseyleri ve Muğla Çevre Platformu(MUÇEP) tarafından, Muğla kıyılarının kiralanmasına ilişkin Akyaka Plajı’nda düzenlenmesi planlanan basın açıklaması şehit haberleri nedeniyle ertelendi.

Akyaka’daki açıklama ertelendi
  • 29 February 2020, Saturday 13:32

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Muğla Valiliği (Muğla Hizmet Vakfı) ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın (Türkiye Çevre Koruma Vakfı) ortak kuruluşu olan MUÇEV Limited Şirketi’ne (Muğla Turizm Ticaret Limited Şirketi) kiralanmasına karşı olan Muğla Kent Konseyleri ve MUÇEP; kıyıların halkın olduğunu ve halk için belediyelere verilmesi gerektiğini belirterek, konuyla ilgili olarak 1 Mart 2020 Pazar günü saat 14’te Akyaka Plajı’nda ortak basın açıklaması yapılacağını ve tüm Muğlalıların basın açıklamasına davetli olduklarını duyurmuştu.
Suriye'nin İdlib kentindeki Türk askerlerine düzenlenen hava saldırısında 33 Mehmetçiğimizin şehit olması sebebiyle basın açıklaması ileri ki bir tarihe ertelendi.
Milas Kent Konseyi tarafından yapılan açıklamada; “Suriye’den gelen acı haberler ve önümüzdeki sürecin belirsizliği nedeniyle 01 Mart Pazar günü Akyaka’da yapılması planlanan basın açıklaması daha sonra duyurulacak ileri bir tarihe ertelenmiştir. Hepimizin başı sağolsun.” denildi.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık