Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Akyer bir üst klasmana yükseldi

3 yıldır Türkiye futbol federasyonu klasman temsilciliği görevinde bulunan, klasman temsilciliğinde ikinci ve üçüncü liglerde futbol federasyonu başkanını temsilen müsabakalarda görev alan Levent Akyer, bir üst klasmana yükseldi. Akyer, önümüzdeki sezondan itibaren 1’nci ve Süper Lig’de görev yapacak.

Akyer bir üst klasmana yükseldi

Kısa adı FGAT olan Federasyon Güvenlik Akreditasyon Temsilcileri’nin yeni görevleri, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklandı. İlçemizin tanınmış esnaflarından ve siyasi kimliği ile tanınan Levent Akyer, son 3 yıldır Türkiye futbol federasyonu klasman temsilciliği görevini bugüne kadar ikinci ve üçüncü liglerde yürütürken, önümüzdeki sezondan itibaren 1’nci ve Süper Lig’de görev yapacak.

Bir üst klasmana yükselen Levent Akyer; “Çok küçük yaştan beri futbola olan tutkumla önce futbolcu, sonra da hakem olarak yeşil sahalarda görev yaptım. Hakemliğin ardından Federasyon Güvenlik Akreditasyon Temsilcisi olarak da yurdumuzun birçok il ve ilçesinde, federasyon başkanımızı temsilen müsabakalarda gözlemci olarak görev aldım.

Son 3 yılda Türkiye Futbol İkinci ve Üçüncü Lig maçlarında görev yaparken, federasyonumuz tarafından yapılan yeni düzenleme ile bir üst klasmana yükseltilerek, 2019-2020 Futbol Sezonu’nda Türkiye 1’nci Futbol Ligi ve Süper Lig’de görev alacağım.

Her şeyden önce şahsım ve ilçem adına bu onurlu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum. 2. ve 3’ncü ligde büyük bir onurla yaptığım görevi, önümüzdeki sezon daha üst klasmanlarda da yerine getirmeye gayret edeceğim” dedi.

Milas Önder Gazetesi olarak biz de başarılı futbol adamı Levent Akyer’e, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis