Akyer yeniden üst klasman temsilcisi

​​​​​​​Milaslı Levent Akyer, bu yıl yeniden TFF Üst Klasman temsilciliği görevinde bulunacak. Akyer’le birlikte Adnan Karayel ve Ali Ağılönü de görev yapacak.

Akyer yeniden üst klasman temsilcisi

TFF Üst Klasman Temsilciliği’nde Muğla’yı bu yıl yeniden Levent Akyer, Adnan Karayel ve Ali Ağılönü temsil edecek. Akyer, Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu tarafından düzenlenen 2022-2023 Futbol Sezonu Üst Klasman, Federasyon Güvenlik ve Akreditasyon ile Klasman Temsilcileri Sezon Başı Semineri açılış törenine katıldı. Seminerin açılış töreninde TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi bir konuşma gerçekleştirdi. TFF yönetimi olarak 41. günlerini doldurduklarını hatırlatan Başkan Mehmet Büyükekşi, "Göreve geldiğimiz günden bu yana, çoğu yapısal değişiklikler olmak üzere, birbirinden önemli konularda yenilikçi kararlara imza attık. Bu konuların en önemlilerinden birisi de temsilcilerimizle ilgiliydi. Bu sezon temsilcilerimize ayrı bir önem vereceğiz. Çünkü son yıllarda baktığımızda Temsilcilik çok önemli hale geldi. Temsilciler Kurulumuzu en önemli kurullarımız arasında gördüğümüzü altını çizerek belirtmek isterim. Yönetim olarak, Temsilcilik yapısının yeniden düzenlenmesi yönünde karar aldık ve çalışmalara başladık. Öncelikle Kurulumuzu yeniden oluşturduk. Belirlediğimiz kriterler çerçevesinde, Federasyonumuzda temsilcilik tecrübesi olan, uluslararası alanda bu konuda görevler ve sorumluluklar almış Sayın Gökhan Özsavaş başkanlığında, yine önceki dönemlerde temsilcilik yapmış olan 5 üyemiz ile birlikte, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sayın Nilgün Selvi hanımefendiyi de bir kadın üye olarak ekibimize dahil ederek, Temsilciler Kurulumuzu kamuoyuna duyurduk ve basın toplantımızda da tanıttık." diye konuştu.

TFF Temsilciler Kurulu Başkanı Gökhan Özsavaş ise yaptığı konuşmada, 2022-2023 sezonunda temsilcilerin performanslarını en üst seviyeye çıkararak güven ortamını sağlamayı hedeflediklerini belirtti. UEFA kriterleri kapsamında temsilci raporlarının entegrasyonunu gerçekleştirdiklerini ifade eden Özsavaş, yeni sezonda yapacakları düzenlemelerle ilgili şunları kaydetti:

"Maç organizasyonu bitiminden 2 saat sonra raporların futbol yönetim sistemine gönderilmesi için hazırlıklarımızı tamamladık. Teknolojik desteklerden faydalanıyoruz. Temsilci atamalarında yapay zeka testlerinden faydalanacağız. Temsilci alımlarında tahsil, sporculuk geçmişi, bilgisayar donanımı, fiziki yeterlilik ve yönetim deneyimi olmak üzere liyakat oluşturacak yetenekler olacaktır. Klasman değerlendirmelerini de kasım ayı içinde gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Temsilciler yüz yüze eğitimlerden geçecek. Statlarda haberli ve habersiz denetimler yapılacak. Kamera odasında bir temsilcimiz bulunacak ve müsabakanın tüm sürecine hakim olacak. Temsilcilerimiz, mesleklerinde çok başarılı ve saygın insanlar. Federasyonumuzun gözü ve kulağıdır. Temsilci ailesine gayretleri ve üstün çalışmaları için teşekkür ediyorum."

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık