ALT YAPI VOLEYBOL TAKIMLARIMIZIN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK

​​​​​​​“Bütün kategorilerde ligi domine eden takımız”

ALT YAPI VOLEYBOL TAKIMLARIMIZIN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK

Milas Belediyespor Voleybol alt yapı takımlarımız gerçekleştirdiği antrenmanlarla lig hazırlıklarını sürdürüyor.

Kızlar liginde midi, yıldız ve genç takımlarla mücadele eden takımlarımız erkekler liginde ise midi, yaş grubu, yıldız ve genç takımlar kategorisinde liglere katılıyor. Liglerinin iddialı ekipleri olarak göze çarpan takımlarımızın hedefleri iyi voleybol oynayarak, şampiyon olmak.

Milas Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde antrenörler Eşref Mete ve Ünsal Çelik yönetiminde antrenmanlarını gerçekleştiren kız voleybol alt yapı takımlarımız ve Mustafa Arıkan yönetiminde antrenmanlarına devam eden erkek voleybol alt yapı takımlarımız müsabakalarına yoğun olarak hazırlanıyorlar.

Hedefimiz Milas’ımızın çocuklarıyla 2. lige çıkabilmek

Antrenmanlar ve alt yapı kız voleybol takımları hakkında açıklamalarda bulunan antrenör Eşref Mete; “Midi, Yıldız ve Genç takım olarak yerel liglerde görev alıyoruz. Geçen sene genç takımımızla bölgesel ligde mücadele ettik. Hedefimiz bu takımımızla bölgesel ligde mücadele edip sadece Milas’ımızın çocuklarıyla 2. Lige çıkabilmek. 14 kişilik takım kadrosu varsa bunun minimum 12 kişisi Milas’tan olmalı” dedi.

Sporcu kuvvet kazandıkça öz güveni artar

Gerçekleştirilen antrenmanlar hakkında değerlendirmelerde bulunan Eşref Mete; “Biz 12 ay çalışırız. Özellikle yaz antrenmanlarımız çok önemlidir. Çünkü yaz antrenmanlarında haftanın 3 günü kuvvet çalışmaları yaparız. Diğer antrenmanlarımızda da teknik ve pozisyon çalışırız. Bunların hepsini yapabildiğin zaman fiziksel olarak gelişiyorsun. Voleybol kafanı çalıştırmanı sağlar. 81 m2 içerisinde oynanan 6 pozisyonun 6’sında da insanın kafasını değişik şekillerde çalıştırmasını gerektiren bir spor dalıdır voleybol. Bir sporcuya teknik ve kuvvet kazandırmak için 2-3 yıl uğraşırsın. Sporcu kuvvet kazandıkça öz güveni artar. Özgüveni artan bir sporcu sosyal ortamlarda kendisini çok daha iyi ifade eder. Aynı zamanda kuvvetlenen bir sporcu her şeyi yapabileceğine inanan bir çocuk, özgür bir birey olur” dedi.

Bütün kategorilerde ligi domine eden takımız

Erkekler alt yapı takımları hakkında açıklamalarda bulunan antrenör Mustafa Arıkan; “Erkekler Voleybol’da 4 kategoride mücadele ediyoruz. Midi, Yaş grubu, yıldızlar ve gençler. Bütün kategorilerde ligi domine eden takım biziz şu anda. Hedefimiz şampiyonluk. Bu sene 4’te 4 yapma hedefimiz var. Antrenmanlarımıza yoğun katılım var. Keyifli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Oyuncularımız liglere iyi bir şekilde hazırlanıyorlar. Voleybol sporcunun analitik düşünmesini sağlayacak olan branşlardan bir tanesi. Çünkü anlık ve kritik kararlar verilerek icra edilen bir spor” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık