Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Altyapıya sular Mustafa Sarban’dan

2019-2020 spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Liginde yer alan Milas Esnafspor(Beçin Gençlikspor) kulübünde yöneticilik yapan Mustafa Sarban, yeni sezonda Yeni Milasspor alt yapı futbol takımlarının antrenman ve maçlarda kullanacakları içme suyunu karşılayacak.

Altyapıya sular Mustafa Sarban’dan

Geçtiğimiz ay içersinde Milas Esnafspor Kulübü yöneticiliğinden istifa eden Mustafa Sarban, 2020-2021 futbol sezonunda Yeni Milasspor’a dışarıdan destek vererek, kulübün ihtiyaçları kapsamında yardımcı olacak.

 Milas Dörttepe Mahallesinde ikamet eden Mustafa Sarban sosyal medya yoluyla yaptığı açıklamada, Milas Esnafspor ile yöneticilik bazında yollarını ayırdığını belirterek, bu sezon içersinde desteklerini Yeni Milasspor’a vereceğini söyledi.

Dörttepe Mahallesinde futbola yetenekli gençlerin olduğunu da vurgulayan Mustafa Sarban “yeni sezonda bu futbol aşığı gençlerimizi de Yeni Milasspor Kulübünde değerlendirmek için kulüp başkanımız Öcal Yüksel ile anlaştık. Bu konuda Başkan Öcal Yüksel Milasspor’un kapıları sadece Dörttepe Mahallesi gençlerine değil tüm futbola yetenekli gençlerimize açıktır diyerek geleceğin Milasspor’u için ön adımları attı. Bu anlamda başkan Öcal Yüksel’e teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık