Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Başkan Tokat’tan Kırcağız Mahallesi’ne müjde

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Kırcağız Mahallesi’ni ziyaret etti. Tokat, ziyaret esnasında mahalle sakinlerine müjdeli bir haber de verdi.  Mahalle Muhtarı Hasan Alkaç ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Tokat, çok kısa sürede 4 km mesafeden gelecek temiz ve sağlıklı suyun halk çeşmelerinden akıtılacağı müjdesini verdi.

Başkan Tokat’tan Kırcağız Mahallesi’ne müjde

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Kurulan dernek, dernek başkanımız  ve muhtarlığımız aracılığı ile Kargıcak bölgemizde bulunan kaynak suyundan Kırcağız Mahallemize su getirilmesi adına bir para toplandı. Milas Belediyesi olarak biz de gerekli makine ve ekipman desteğini sağlayarak, yaklaşık 4 km uzaklıktan temiz ve sağlıklı su getirilmesine katkı vererek bu suyu akıtacağız.” dedi.

Başkan Tokat’ın bu açıklaması mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanırken, mahalle muhtarı Hasan Alkaç da verdiği destek için Başkan Tokat’a teşekkür etti.

Başkan Tokat ve yanındaki heyet daha sonra mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi. Bazı yollarda asfalt çalışması yapılması gerektiğini belirten Tokat, bu yolların gelecek yılki asfalt ihalesi içerisine alınacağını söyledi. Vatandaşlardan gelen talepleri ilgili müdürlüklere not aldıran Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, gerekli çalışmaların bir an önce başlatılması talimatını verdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık