Milas Gençlik Merkezi EBA Erişim Noktası oldu

​​​​​​​Milas Gençlik Merkezi'nin de içinde olduğu, 345 gençlik merkezi, uzaktan eğitim döneminde EBA Erişim Noktası olarak da gençlerimizin hizmetinde olacak.

Milas Gençlik Merkezi EBA Erişim Noktası oldu

Gençlik Merkezleri; gençlerin ilgi ve ihtiyaçları çerçevesinde talepleri doğrultusunda serbest  zamanlarını  değerlendirmelerine  yardımcı  olmak,  sosyal  ve  kişisel  gelişimlerine katkıda bulunmak, sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif faaliyetlere yönlendirmek, gençlere rehberlik ve danışmanlık yapmak, zararlı alışkanlıklara karşı onları bilinçlendirmek amacıyla her türlü faaliyetin düzenlendiği koordinasyon ve lojistik merkezleri olarak kurulmuştu.

Konuyla ilgili olarak Milas Gençlik Merkezi’nden yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

“Dünya genelinde yaygın bir pandemi oluşturan COVID-19 salgını yaşamımızı olumsuz anlamda etkilemeye devam etmektedir. Bu süreçte ülkemizin gayreti ve birlikteliği diğer ülkelere de örnek teşkil etmektedir. Bakanlığımız da tüm birimleriyle her alanda işbirliği ve koordinasyon sorumluluğunu üstlenmektedir.

Malumlarınız olduğu üzere bu olumsuz durumlardan bir diğeri de eğitim alanında yaşanmakta olup çocuklarımız ve gençlerimiz uzaktan eğitim yöntemi ile derslerine devam etmek durumunda kalmaktadırlar.

Söz konusu gençlerimizin EBA sistemine erişimleri açısından çocuklarımızın  ve  gençlerimizin  hem gençlik merkezlerimiz ile tanışmaları hem de internete erişimleri için gençlik merkezlerimizi kullanmalarını planladık ve gençlerimizi bekliyoruz.

EBA Erişim Noktalarından faydalanmak için Milas, Gençlik Merkezlerimiz ile irtibata geçebilirsiniz.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık