Amatör Spor Haftası başladı

4-10 Ekim tarihleri arasında ülkemizde kutlanan Amatör Spor Haftası Milas Gençlik ve Spor  Müdürlüğünce düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Amatör Spor Haftası başladı

4 Ekim Pazartesi günü Atapark'ta Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başlayan kutlama proğramı 5 Ekim Salı günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumunda  Masa Tenisi, Badminton, Hentbol, Güreş, Judo, Atletizm ve Futbol branşlarında yapılan gösterilerle  devam etti.

Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Antrenörlerinin nezaretinde yapılan etkinlikleri Milaslı sporseverler de tribünlerden izlediler.

6 Ekim Çarşamba günü Stadyum önündeki tenis kortlarında Tenis gösterileriyle tamamlanan Amatör Spor Haftasıyla ilgili olarak açıklama yapan Milas Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu "Amatör Spor Haftasının tüm spor kulüplerine ve sporculara hayırlı olmasını" diledi.

Milas Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Durmuş Tayfun Uslu 2021-2022 Spor sezonunda ilçemizi temsil edecek tüm spor kulüplerine ve sporcularına başarı dileklerini ileterek Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak “her zaman kulüplerimizin ve sporcularımızın yanındayız” dedi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık