Amatör Spor Ödül Töreni

Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından her yıl düzenli olarak yapılan Amatör Spor Ödül Töreni 13 Aralık Cuma günü (bugün) Muğla CNS Tesislerinde gerçekleştirilecek.

Amatör Spor Ödül Töreni

Törende 2018-2019 Spor sezonunda başarılı olmuş sporcu ve takımların ödülleri verilirken, Amatör Spora yardım ve destekte bulunan kişi ve kuruluşlara da ayrıca teşekkür plaketleri dağıtılacak.
Muğla ASKF tarafından düzenlenen ve bu yıl 17. Yapılacak olan Amatör Spor Ödül Töreninde ilçemiz adına geçen sezon spor müsabakalarına katılarak dereceler elde etmiş spor kulüpleri ile başarılı sporcular ve spora yayınlarında yer veren basın kuruluşları da bu gecede ödüllendirilecek.
Muğla ASKF’den yapılan açıklamada, yapılacak olan ödül törenine spor kulüplerinin katılımları beklenirken, Muğla İli yerel idarecileri, spor kulüpleri temsilcileri, çalıştırıcı, hakem, saha komiseri, gözlemci ve basın yayın kuruluşları da yapılacak ödül törenine davet edildi. 
İlçemizden Muğla ASKF Amatör Spor Ödül Töreninde Milas Önder Gazetesi, Haber Milas ve Milas Spor Muhabiri Hüseyin Açar’a da teşekkür plaketleri verilecek.
,

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık