Amatörlerde umut yok

2019 yılı Mart ayından buyana oynanmayan BAL Ligi ve Süper Amatör Küme Ligi maçlarıyla ilgili olarak henüz liglerin başlatılması adına Türkiye Futbol Federasyonundan bu güne kadar net bir karar ve bilgilendirme çıkmadı.

Amatörlerde umut yok
  • 11 February 2021, Thursday 10:40

Son olarak 15 Ocak 2021 tarihinde Amatör Futbol Ligleri Uygulama Esaslarını yayınlayan Türkiye Futbol Federasyonu ve Amatör Spor İşleri Kurulu, yayınladıkları bu kitapçıkta Amatör Futbol Kulüplerine seslenerek, liglerin Mart ayı içersinde oynanabileceğini vurgulayarak kulüplere, futbolcu transferleri için 15 Şubat tarihini gün olarak belirlemişti.

BAL Ligi ile Süper Amatör Küme Ligi’nin Mart ayı içersinde oynatılabileceği düşüncesinde olan binlerce Amatör Futbol Kulübü antrenörlerini ayarlayarak takım kadrolarını oluşturmaya başladılar.

Ancak geçtiğimiz günler içersinde Türkiye Amatör Spor Kurulu yaptığı son açıklamada, ülkemizde devem eden pandemi sürecinin maçların oynatılabilmesi için elverişli olmadığını belirterek, Amatör Futbol Lig maçlarının Mart ayı içersinde oynanmasının oldukça zor olduğunu belirterek maçların hangi tarihte oynatılacağı konusunda yine net bir açıklama yapmamıştı.

Amatör Futbol Ligleriyle ilgili olarak son gelişmelerin olumsuz olması, ekmeğini amatör küme liglerinden kazanan binlerce antrenör, futbolcu, sağlıkçı ve malzemeciyi ve ailelerini etkilemeye devam ediyor.

Amatör futbol Ligleriyle ilgili belirsizliğin sürmesine itiraz eden ve tepkilerini sosyal medya yoluyla duyurmaya çalışan Amatör sporun temsilcileri, liglerle ilgili net kararın biran önce verilmesini beklediklerini söyleyerek mağduriyetlerini dile getirmeye devam ediyorlar.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık