HAFTANIN MAÇI

​​​​​​​Alanya Belediyespor- Milas Belediyespor

HAFTANIN MAÇI
  • 11 February 2021, Thursday 10:37

Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Ligi’ndeki temsilcimiz lig lideri Milas Belediyespor, haftanın en önemli ve en zor karşılaşmasında, 14 Şubat Pazar günü deplasmanda, lider takipçisi Alanya Belediyespor’a konuk oluyor.

Ligin ilk yarısında Milas’ta 3-1 yendiği rakibi karşısında sahaya galibiyet ve 3 puan için çıkacak olan Milas Belediyespor, hafta sonu oynayacağı maçın antrenmanlarını Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde teknik sorumlu Osman Çakıray ve antrenörler nezaretinde sürdürüyor.

2019-2020 Voleybol sezonunun grup şampiyonu Milas Belediyespor, bu yıl hedefini yine şampiyonluk ve Efeler Ligi için belirledi.

Alanya tek mağlubiyetini Milas’tan aldı

Kadrosunu iki yabancı oyuncuyla güçlendiren ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor geçtiğimiz hafta sonu Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde oynadığı lig maçında Travel Düzcespor’u 3-1 ile geçerek haftayı 3 puanla kapatmıştı.

Bu yıl oynadığı 14 lig maçında 13 galibiyet 1 mağlubiyet alan ilçemiz temsilcisi Milas Beeldiyespor 39 puanla liderlik koltuğunda otururken, hafta sonu karşılaşacağı Alanya Belediyespor ise 14 maçta 13 galibiyet ve 1 mağlubiyet ve 37 puanla, lider takipçisi olarak sahaya çıkacak.

Ligde tek yenilgisini Milas’ın Efelerinden alan Alanya Belediyespor hafta sonu oynayacağı Milas Belediyespor maçını kazanarak liderlik koltuğuna oturmak ve rövanşı almak için sahaya çıkacak.

 Haftanın Lig Maçları

14 Şubat Pazar 

Saat 13.00

Ziraat Bankası-Jeopark Kula Belediyespor

Saat 14.00

Alanya Belediyespor- Milas Belediyespor

Travel Düzcespor-Bigadiç Belediyespor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor-Sainth Joseph

Saat 15.30

Halk Bankası-Melikgazi Belediyespor

Saat 17.30

Maliye İhtisasspor-Konya Büyükşehir Belediyespor

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık