Ankara’daki AKP Heyeti’nden; Milas’a yeni fuar alanı isteği.

AKP Millas İlçe Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar ve Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak Ankara’da temaslarda bulundu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı grup toplantısını izleyen heyet, daha sonra Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ve Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti.

Ankara’daki AKP Heyeti’nden; Milas’a yeni fuar alanı isteği.
  • 09 January 2019, Wednesday 11:54

Ziyaretler sırasında AKP Heyiti’nin Tarım ve Orman Bakanı’ndan, gündemde olan Milas’a yeni fuar alanı ilgili olarak da destek istediği belirtildi. Verilen bilgiye göre, Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, 2017-2018 desteklemeleri de dahil olmak üzere, süt, buzağı, mazot, prim ve diğer tüm desteklerin kısa süre sonra çiftçilerin hesapların yatırılacağı müjdesini verdi. Heyet de, tarımda çiftçilerin memnuniyet duyduğu desteklemeler için Bakan Pakdemirli’ye teşekkür etti.

Heyetin, aynı zamanda Milaslı çiftçinin talebi olan zeytinyağı, yem ve gübre desteklerinin artırılması noktasında taleplerini de bakana ilettiği bildirildi.

Milas’ın önemli ihtiyaçlarından biri olan yeni fuar alanı konusundaki talep de Bakan Pakdemirli’ye aktarılarak destek istendi. Ayrıca Pakdemirli, mart ayında bu yıl 10’uncusu yapılması planlanan Milas’taki Uluslararası Güney Ege Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na davet ettiler ve Milas Zeytinyağı hediye ettiler.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık