Anlamlı bir futbol şöleni

Türkiye Ulusal Veteranlar Masterlar Konfederasyonu Muğla Bölgesi’nde çıkan orman yangınlarında zarara uğrayan yangınzadelere madfi ve manevi destek olmak amacıyla 23-30 Ağustos tarihleri arasınsa İzmir'de bir futbol turnuvası düzenliyor.

Anlamlı bir futbol şöleni

Katılımcı takımların sayılarına göre Bornova, Gaziemir ve Bayraklı Belediyelerine ait stadyumlarda oynatılması planlanan futbol turnuvasının finali de 30 Ağustos günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda yapılıp, turnuvadan gelecek maddi gelirin Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'a aynı gün şampiyonluk maçı sonrasında verilmesi düşünülüyor.

 

Milasspor Masterları biz varız dediler

Milasspor Masterlar Futbol Takımı Genel Koordinatörü Erkan İşli gazetemize yaptığı açıklamada, “içinde bulunduğumuz bu zor günlerde Muğla'daki orman yangınları kazazedeleri için yapılması düşünülen futbol turnuvasına Milasspor Masterları olarak ‘Biz varız’ diyoruz. Turnuva takımlarının katkılarına ve bu turnuvayı düzenleyen Ulusal Masterlar Veteranlar Konfederasyonumuzun temsilcilerine Muğla Milas ve Milasspor Masterları adına teşekkür ediyorum” dedi. Erkan İşli "Milasspor Masterları" olarak Muğlalı ve Milaslı vatandaşlarımızın her zaman yanında olduklarını belirterek şampiyonayı beklediklerini söyledi.

2021-2022 sezonunda Masterlar liginde mücadele edecek olan Milasspor Masterlarının sezon öncesi yeni formaları Milaslı esnaf Emre Market’ten geldi.

Yeni formaları için Emre Markete tesekkür eden Erkan İşli, “pandemi ve orman yangınları nedeniyle uzun bir süre ara verdiğimiz antrenmanlara tekrar başladık. Hedefimiz İzmir'de düzenlenen, finali Milas'ta yapılması düşünülen futbol turnuvasında hedefimiz şampiyonanın finalinde Milas'ta sahaya çıkmaktır” dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık