Anlamlı ve Güzel Bir Davranışa İmza Attılar

Milas Dr Mete Ersoy Anadolu Lisesi 11/A Sınıfı öğrencilerinden Emine Toker, Yağmur Türkübileni Hafize Sarıkaya, Zekeriya Pilavtepe geçtiğimiz günler içersinde aynı sınıfta okuyan arkadaşları Ahmet Yasin Akar için akülü tekerlekli sandalye kampanyasının öncüleri oldular.

Anlamlı ve Güzel Bir Davranışa İmza Attılar

Okulun rehberlik öğretmeni Demet Tilki’nin de kampanyaya destek olması sonucu öğrencilerin destek çağrısı biranda okulun öğrencileri, öğrencilerin aileleri tarafından da büyük destek görerek 3-4 günlük bir kampanya sonrasında 23 Milyar toplandı.

Dr Mete Ersoy Ortaokulu öğrencilerinin 1’er lira vererek kampanyaya destek olması ile anlam kazanan akülü tekerlekli araç kampanyası büyük destek görerek tamamlandı.

31 Mayıs Cuma günü Milas Dr Mete Ersoy Anadolu Lisesinde düzenlenen bir törenle sınıf arkadaşları Ahmet Yasin Akar’a sürpriz yapan 11/A Sınıfı öğrencileri geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlayan Ahmet Yasin Akar’a yeni tekerlekli akülü aracını verdiler.

Düzenlenen törende bir konuşma yapan okul müdürü Ali Aktaş, okullarında düzenlenen kampanya ile ilgili bir açıklama yaparak kampanyayı başlatan ve destek veren herkese teşekkür etti.

Yaptığı açıklamada toplanan yardım parasıyla 11/A sınıfı öğrencilerinden Ahmet Yasin Akar’a sıfır bir akülü tekerlekli araç alındığını belirtti. Ayrıca Ahmet’in abisi Ticaret Meslek Lisesi mezunu Volkan Akar’ında 8-9 bin lirayı bulan tekerlekli akülü aracının yenilen parçalarının ödemesinin yapıldığını belirtti. Düzenlenen törende yaptığı konuşmada 11/A sınıfı öğrencisi Ahmet Yasin Akar’ın başarılı bir öğrenci olduğunu vurgulayarak arkadaşları tarafından çok sevildiğini belirtti.

Okulunun öğrencilerinin anlamlı ve güzel bir davranışı ile başlayan destek kampanyasının ilgi görmesi ile insanların yardımseverlik ruhunun ölmediğini görmek hepimizi mutlu etti diyen okul müdürü Ali Aktaş kampanya kapsamında

Milas Dr Mete Ersoy Anadolu Lisesi velilerinden birinin Dr Mete Ersoy Ortaokulunda okuyan Serhat Gezer isimli öğrenciye de akülü tekerlekli yeni bir araç alarak kampanyaya destek olduğunu söyledi.

Dr Mete Ersoy Anadolu Lisesi okul bahçesinde düzenlenen sürpriz törene öğrenciler Ahmet Yasin ve Volkan Akar’ın anne ve babası da katıldılar.

Duygulu dakikaların yaşandığı akülü araç teslim töreninde 11/A sınıfı öğrencileri konfetiler yağdırarak arkadaşları Ahmet Yasin Akar’ın doğum gününü de kutladılar.

 

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık