Anma etkinlikleri Cassalini konseriyle sona erdi

​​​​​​​Milas Belediyesi Sanat Edebiyat günleri kapsamında Melih Cevdet Anday ‘Rahatı Kaçan Ağaç’ sempozyumu gerçekleştirildi.

Anma etkinlikleri Cassalini konseriyle sona erdi
  • 30 August 2022, Tuesday 10:10

Gökova aşığı usta yazar ve şair Melih Cevdet Anday’ı anma etkinlikleri ilçemiz Ören Mahallesi’nde gerçekleşti. 3 gün süren ve dolu dolu geçen etkinliklerde 2 oturum şeklinde gerçekleşen sempozyumun son bulmasının ardından sevilen sanatçı Zeynep Casalini sahne aldı.

2 gün süren sempozyum ve müzik dinletilerinin son bulmasının ardından anma etkinliklerin 3. ve son gününde sevilen sanatçı Zeynep Casalini sahne aldı. Ören Yalısı’ndaki Konser Alanı’nda toplanan binlerce Örenli, yola ve sahile taştı. Başarılı sanatçı seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle konser alanını dolduran vatandaşlara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Melih Cevdet Anday’ı sevgi ve özlemle anıyorum…

Anma etkinliklerinin sonunda bir konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Belediyemiz Sanat Edebiyat günleri kapsamında Gökova aşığı usta şair ve yazar Melih Cevdet Anday’ı gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle andık. Anma etkinliklerimizin birinci ve ikinci gününde birbirinden değerli katılımcılarımız düşünce ve anılarını paylaşarak, başarılı bir sempozyum gerçekleştirdiler. Etkinliklerin son gününde ise ülkemizin sevilen ve başarılı sanatçılarından Zeynep Casalini sahne alarak, birbirinden güzel eserler seslendirdi. Sempozyuma katılarak düşüncelerini paylaşan tüm katılımcılarımıza, unutulmaz bir konser gecesi yaşatan değerli sanatçı Zeynep Casalini’ye ve etkinlikler boyunca alanı dolduran tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, usta şair ve yazar Melih Cevdet Anday’ı bir kez daha sevgi ve özlemle anıyorum” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık