Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Anne oğlun ani ölümü üzdü

​​​​​​​5 Mayıs Cuma günü Çomakdağ Kızılağaç Mahallesi’nde iki katlı evin ikinci katında meydana gelen yangında 53 yaşındaki anne Nurten Dağdelen ve 16 yaşındaki oğlu Hüseyin Dağdelen hayatını kaybetmişti. Evin kızı 17 yaşındaki P. Dağdelen’in ise yaralı olarak kurtulduğu yangının haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yangında yaşamını yitiren anne ve oğlu 6 Mayıs Cumartesi günü (bugün) düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Anne oğlun ani ölümü üzdü

Cenaze törenine Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İYİ Parti Milletvekili Adayı Metin Ergun, AKP Milletvekili Adayı Ali Mete Karagöz, CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, İYİ Parti İlçe Başkanı Gürsel İnce, kurum amirleri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze töreni öncesinde taziyeleri kabul eden yakınlarının büyük üzüntü yaşarken, köy halkının da bu ani yaşanan ölüm karşısında büyük üzüntü ve acı yaşadıkları gözlendi.

Yangında yaşamını yitiren anne Nurten Dağdelen ve oğlu Hüseyin Dağdelen için, bugün Çomakdağ Kızılağaç Mahallesi’nde saat 11.00’de cenaze töreni düzenlendi. Köy camiinde kılınan cenaze namazının ardından dualar ve gözyaşları arasında köy mezarlığında yan yana toprağa verildiler. 16 yaşındaki Hüseyin’in Dağdelen’in mezarının üzerine Fenerbahçe takımının forması ve atkısının konması da dikkat çekti.

Yangınla ilgili soruşturma ise hala devam ediyor.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık