Anneler Günü Kıyıkışlacık’ta da dolu dolu kutlandı

İasos Mahalle Meclisi Derneği tarafından Anneler Günü nedeniyle iki gün süren bir organizasyon düzenlendi.

Anneler Günü Kıyıkışlacık’ta da dolu dolu kutlandı

‘Anneler Günü Bahar Şenliği’  adın altında Kıyıkışlacık’a yerleşmiş kadınlar ile köyün yerlilerinin birlikte hazılardığı etkinlikte, kendilerinin ürettikleri ürünleri stantlarda satışa sundu.

İasos Mahalle Meclisi Derneği Başkanı Hülya Scobie, “Güneş ışıklarının ısıttığı harika bir bahar gününde, gök mavisinin denizin mavisi ve zeytinliklerin kadifemsi yeşilinin her tonuyla birleştiği Ege’nin incisi 3000 yıllık tarihe sahip antik kent İasos, Milas’a bağlı Kıyıkışlacık mahallesinde anneler günü kutlamaları büyük bir coşkuyla başladı… 

Kıyıkışlacık’a gönül vermiş ve artık yaşamlarını Ege’nin bu şirin köyünde doğayla iç içe geçirmek isteyen birbirinden yetenekli hanımlar, köyün yerlileri ile birlikte bir etkinlikte daha buluştular. Kadınlarımız, evlerinde büyük emeklerle severek ürettikleri, ev yapımı yiyeceklerini ve el emeği göz nuru ürünlerini, İasos Mahalle Meclisi Derneği’nin organize ettiği Anneler Günü Bahar Şenliğinde ziyaretçilerin beğenisine sundular” dedi.

Dernek Başkanı Scobie, Anneler Günü’nü de kutlayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

“Anneler; bir gün değil, hayatları boyunca umudun, şefkatin, merhametin, gücün ve kararlılığın adı oldular. Tüm annelerimizin, anne adaylarımızın, anne olamamış, yürekleri anne sevgisiyle dolu kadınlarımızın Anneler Gününü en içten duygularımızla kutlarız. 
Sonsuz Sevgi ve Saygılarımızla..”


 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık