Antalya Masterler Futbol Turnuvası’na hazırlanıyorlar

​​​​​​​Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi karşılaşmalarına hazırlanan ilçemiz temsilcisi Milasgücü Masterler Futbol takımı lig öncesi 16-23 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da yapılacak turnuvaya katılacaklar.

Antalya Masterler Futbol Turnuvası’na hazırlanıyorlar

Teknik Sorumluluğunu Hasan Ali Arıkan’ın yaptığı Milasgücü Masterler Futbol Takımı resmi olarak ilk maçlarını Antalya Futbol Turnuvası’nda oynayacak.

Kadrosu Muğla Amatör Küme takımlarında forma giymiş tecrübeli futbolculardan kurulu Milasgücü Masterler Futbol Takımı’nın yöneticilik görevini üstlenen ayrıca takımın ikinci kaleci ve kaleci antrenörü olarak görev yapan Yeni Milasspor’un eski futbolcularından Mustafa Orcan, Antalya Turnuvasıyla ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklama şu şekilde;

“Yeni kurulan bir takım olarak ilk ciddi maç deneyimimizi Mayıs ayında Antalya Futbol Turnuvasında yaşayacağız diyerek haftanın 3 günü bu turnuva için antrenmanlarımıza devam ediyoruz”

“16-23 Mayıs 2021 tarihinde Antalya Kemer’de düzenlenecek ve 24 takımın katılacağı Masterler Turnuvası’nda hedefimiz Milasgücü Masterleri olarak iyi oyun ve ilçemiz Milas’ın en iyi şekilde temsil edilmesidir” açıklamasını yapan Mustafa Orcan kadrolarında yer alan futbolculara güvendiğini belirtti.

En büyük sıkıntının pandemi nedeniyle yasakların sürmesine bağlı olarak başka Masterler Futbol Takımlarıyla maç yapamamaları olduğunu vurgulayan Mustafa Orcan, “Aşılanma süreci sonrasında bazı yasakların kısıtlı olarak kalkmasıyla maç trafiğinin artacaktır. Pandemi sürecinde açık havada spor yaparak sağlıklı ve dinç kalmaya çalışıyoruz” dedi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık