FETHİYESPOR’UN ZİRVE İNADI SÜRÜYOR

​​​​​​​Yozgatspor 1959:2 Fethiyespor:4

FETHİYESPOR’UN ZİRVE İNADI SÜRÜYOR

Türkiye Üçüncü Profesyonel Üçüncü Lig İkinci Grup’ta şampiyonluk yarışında yer alan ilimiz takımı Fethiyespor geçtiğimiz hafta içersinde deplasmanda Yozgatspor 1959 takımını 4-2 yenerek ‘zirve yarışında ben de varım’ dedi.

Geçtiğimiz haftalar içersinde liderlik koltuğunu Nazilli Belediyespor’a kaptıran Fethiyespor, 11 Şubat Perşembe günü deplasmanda oynadığı Yozgatspor 1959 karşılaşmasından 4-2 lik bir galibiyetle ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı. 39 Puanlı Lig lideri Nazilli Belediyespor’un ardından 37 puanla ikinci sırada yer alan ilimiz temsilcisi Fethiyespor, 17 Şubat Çarşamba günü Fethiye Şehir Stadyumu’nda Tekirdağspor ile karşılaşacak.

Muğlaspor 2 haftadır berabere kalıyor

Muğlasspor:1 Sultanbeylispor:1

Üçüncü dördüncü grupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Muğlaspor, 10 Şubat Çarşamba günü Muğla Atatürk Stadyumu’nda mutlak galibiyet hedefi ile çıktığı lig maçında Sultanbeylispor ile 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puan ile kapattı. Ligin son iki haftasında oynadığı 2 maçtan 2 puan çıkaran Muğlaspor galibiyete hasret kaldı.

Ligin 7. haftası 31 Ekim 2020 tarihinde deplasmanda Modafenspor’u 2-1 yenen ve 3 puanla tanışan ilimiz takımı Muğlaspor bu tarihten bu yana henüz ikinci galibiyetini alamamanın üzüntüsünü yaşıyor.

17 takımlı ligde 8 puanla sonuncu sırada bulunan Muğlaspor 17 Şubat Çarşamba günü deplasmanda 1954 Kelkitspor ile karşılaşacak.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık