Antalya şampiyonasına hazırlanıyorlar

Mayıs ayı içersinde Türkiye Masterlar ve Veteranlar Federasyonu’nun düzenleyeceği Futbol Şampiyonasında Milas'ı temsil edecek olan Milasgücü Masterlar Futbol Takımı şampiyona hazırlıklarını sürdürüyor.

Antalya şampiyonasına hazırlanıyorlar

Şampiyona için geniş ve güçlü bir kadro oluşturan Milasgücü Masterlar Futbol Takımı Başkanı Mustafa Orcan, gazetemize yaptığı açıklamada, “ilçemiz Milas'ı temsil edeceğimiz bu ilk futbol şampiyonasında hedefimiz iyi oyun ve başarılı sonuçlar almaktır” dedi.

Haftanın iki günü teknik sorumlu Hasan Ali Arıkan nezaretinde antrenmanlar yaparak şampiyonaya hazırlanan Milasgücü Masterlar Futbol Takımı’nda, daha önce bir çok futbol turnuvasına  katılmış deneyimli soorcular da yer alıyor.

Son olarak Bodrum Veteranlar Futbol Takımında forma giyen Ali Akın Çilek ve Deniz Kibar'ı da kadrosuna katan Milasgücü Masterlar Futbol Takımı, geçtiğimiz günlerde antrenman sonrasında Ecir Özkan isimli sporcularının doğum gününde süpriz bir kutlama yaptılar.

Ramazan paketleri sporculardan

Milasgücü Masterlar Futbol Takımı sporcuları, anlamlı bir etkinliğe imza attılar.

Milasgücü Masterlar Futbol Takımı sporcularının bağışları sonrasında alınan Ramazan paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak için Milas Kaymakamlığına geçtiğimiz günlerde teslim edildi.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Milasgücü Kulüp Başkanı Mustafa Orcan, Milasgücü sporcularına, anlamlı bir davranışa destek oldukları için teşekkür ettiğini söyledi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık