Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Antalya Turnuvasını Değerlendirdiler

​​​​​​​GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU MİLASSPOR

Antalya Turnuvasını Değerlendirdiler

Türkiye Uluslararası Masterlar Konfederasyonu tarafından  19-23 Mayıs tarihleri arasında Antalya  Kamelya Hotel'de düzenlenen Masterlar Veteranlar Şampiyonasında ilçemizi temsil eden Mor Beyaz renklerin temsilcisi  Milasspor Masterlar Futbol Takımı Genel Koordinatörü Erkan İşli ile takımın Teknik Sorumlusu Mehmet Kabak gazetemize yaptıkları açıklama ile turnuvayı değerlendirdiler.

"Hedefimiz Her zaman İyi Futbol"

Milasspor adına olumlu olan bir futbol turnuvasını geride bıraktık diyen takımın Genel Koordinatörü Erkan İşli yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:

Erkan İşli; 38 takımın 7 grupta mücadele ettikleri turnuvada grubumuzda oynadığımız 3 maçta 2 beraberlik 1 galibiyet aldık ve bu sonuçlarla grup ikincisi olarak bir üst tur eleme maçları oynama hakkını elde ettik.

Eleme maçında  Yozgat Masterlarıyla karşılaştık ve rakibimizi 4-1 yenerek turnuvanın çeyrek final karşılaşması için Kayseri Masterlar Takımına rakip olduk.

Çeýrek final maçında rakibimiz bizimle karşılaşırken 3 sporcusunun takımda kural dışı oynatıldığını fark ettik maçı 2-0 kaybettik ancak maç sonrasında turnuva tertip komitesine Kayseri takımının kural dışı 3 sporcusuna maçımızda yer verdiğini yazılı olarak dilekçemizle ileterek Kayeri takımının hükmen mağlup sayılması gerektiğini söyledik.

Turnuva komitesi incelemesini yaptıktan sonra bize yarı final maçını oynamak için hazırlık yapmamızı ve haklı olduğumuzu belirttikten sonra yarı finalin başlama saatine yakın turnuva komitesi bir açıklama daha yaptı ve hem Kayseri takımını hem de bizi turnuvadan ihraç ettiği haberini aldık.

Takım olarak açıkçası şok geçirdik

Kural hatasını yapan rakibimizin hükmen mağlup sayılmasını ve yarı final maçına çıkmayı beklerken turnuva komitesinin böyle bir karar almasını anlayamadık.

Kural hatası yapan rakibimiz Kayseri takımı bu hatayı fark edip hakkını arayan Milasspor ve turnuva komitesinin aldığı acayip ve anlamsız kararları sonrasında gelişen olaylarla Milasspor'un haklı olduğunu gören ve bilen yarı finalin diğer iki takımı Adana Masterlarıyla ,Osmaniye Masterları ve yarı finalde oynayabilseydik rakibimiz olan Hatay Masterları bizlere destek olmak adına turnuva komitesine maçlara çıkmama kararı aldıklarını bildirdiler.

Turnuvada  yarı final karşılaşmaları öncesinde yaşanan bu üzücü  olaylar sonrasında turnuva büyük bir fiyaskoyla sonuçlanmış oldu.

Biz, Milasspor olarak haklı olduğumuzu iyi biliyoruz zaten Antalya Masterlar Futbol Turnuvasını düzenleyen Konfederasyon yetkilileri gruplarından bir paylaşım yaparak yarı finale çıkan 3 takımı turnuvada şampiyon ilan etmişler.

Turnuvanın dördüncü şampiyon takımı olarak Milasspor adının grupta en kısa zamanda duyurulacağı inancındayım.

Bugüne kadar Milas'ı temsil etmek adına katıldığımız her turnuvadan başımız dik anlımız açık olarak çıktık ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ettik.

Antalya Masterlar Futbol turnuvasında oynadığımız iyi futbolla yine turnuvan en iyi 4 takımı arasına girdik açıklamasını yaptı.

Takımın Genel Koordinatörü Erkan İşli yaptığı açıklamasında kendilerine destek olan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'a da teşekkür ederek sözlerini şöyle noktaladı.

"Öncelikle Milasspor Masterları Futbol Takımını Antalya turnuvasında yalnız bırakmayarak ekibimizin her zaman yanında olan Milas Belediye  Başkanımız ve takımımızın da onursal başkanı olan Sayın Muhammet Tokat'a verdiği destekler için Milasspor Masterları olarak teşekkür ediyoruz.

Gelecekte katılacağımız turnuvalarda yine hem futbolumuz hem de saha dışı  davranışlarımızla ilçemizi en iyi sekilde temsil etmeye devam edeceğimizi belirterek takımımızda ki tüm futbolcularımızı mücadelelerinden dolayı kutluyorum"

 

Sistemimizi Harfiyen Uyguladılar

Milasspor Masterlar Futbol Takımı Teknik Sorumlusu deneyimli çalıştırıcı Mehmet Kabak  gazetemize yaptığı açıklamada;  “Turnuvada sahada Milasspor için mücadele eden her futbolcu maçlarda ortaya koydukları bireysel performanslarıyla nasıl bir takımın oyuncuları olduklarını gösterdiler” dedi.

Mehmet Kabak "Öncelikle kadromuzda yer alan ve  yedek kulübesinde bekleyen her oyuncumuza tek tek teşekkür ettiğimi belirtiyorum ve bu yaş grubunun nasıl bir sistem ile etkili bir şekilde oynadıklarını görmek beni çok mutlu etmiştir diyerek maçlarla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı.

Bu turnuva öncesinde geçen futbol turnuvasında takımımızın kadrosunda yer alan Ali Akın Çilek ve Deniz Kibar  hocalarımız bu turnuvada bizimle birlikte olamadılar.

İki futbolcumuzun eksikliğini takımda yer alan diğer futbolcularımız asla duyurmadılar ve her maçta en iyi şekilde Milassporu temsil ettiler.

Kendilerine turnuvada nasıl oynamaları hangi sistemle mücadele etmeleri gerektiğini anlatmıştık. Futbolcularımız bizleri mahçup etmediler. Antalya’da 38 takım arasında en iyi futbol oynayan takımlar arasında gösterilmemiz hedefimize ulaştığımızı göstermektedir.

Milasspor olarak katıldığımız her turnuvada ve gittiğimiz her yerde olumlu ve güzel bir iz bırakıyoruz bu da bizleri çok mutlu ediyor” Dedi..

Teknik Sorumlu Mehmet Kabak Milasspor Masterlarına her zaman her yerde destek olan ve bizleri saha içi mücadelemizde yalnız bırakmayan başkanımız Muhammet Tokat'a téşekkür ediyorum diyerek Mor Beyaz renklerin temsilcileri Milasspor'un yeni sezonda yine Milas için mücadele edeceğini söyledi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis