Antalyaspor'un voleybolsucu oldu

Milas Akademispor Kulübü’nde voleybola başlayan 2007 doğumlu Elif Tuğçe Ceylan, yeni sezonda yeni kulübü Antalyaspor'da voleybol hayatına devam edecek.

Antalyaspor'un voleybolsucu oldu

Milas Akademispor Kulübü’nde 2 yıl önce voleybola başlayan 1.85 boyunda  olan lise 1 ögrencisi Elif Tuğçe Ceylan, antrenörleri Mahmut Gökova ve Mustafa Arıkan'ın teşvikleriyle  takımla birlikte antrenmanlara katıldı.

Geçtiğimiz günler içersinde Milas'a gelen Elif  Tuğçe Ceylan Milas Akademispor Kulübünün antrenmanına çıkarak takım arkadaslarıyla ve antrenörleriyle hasret gidererek onlarla birlikte son kez antrenman yaptı. Beden Eğitimi Ögretmeni ve yüzme antrenörü Gülşah Ceylan ve  Milasspor Masterlar Futbol Takımında futbol oynayan Hakan Ceylan'ın kızları olan Elif Tuğçe Ceylan Antalyaspor'da voleybol yaşamına devam etmesiyle ilgili olarak antrenörleri Mahmut Gökova ve Mustafa Arıkan gazetemiz spor muhabiri Hüseyin Açar'a bir açıklama yaptılar.

Sporcuları Elif Tuğçe'nin yetenekli ve gelecek vaat eden bir sporcu olduğunu belirten antrenörler  Antalyaspor Kulübünün, sporcumuza katkısı çok fazla olacaktır dediler.

Sporcularına başarı dileklerini ileten antrenörler Mahmut Gökova ve Mustafa Arıkan, Milas'ta voleybola yetenekli sporcuların olduğunu belirterek genç sporculara imkan verildiği takdirde Milas voleybolunun geleceğinin parlak olacağını vurguladılar.

Arkadaşlarına veda etti

Yeni sezonda Antalyaspor'un formasını giyecek olan ilçemiz sporcusu Elif Tuğçe Ceylan Milas Akademispor Kulübüyle geçtiğimiz günler içersinde son kez antrenmana çıktı.

Antrenman sonrası arkadaşlarına ve antrenörlerine veda eden Elif Tuğçe Ceylan kendisini voleybola kazandıran antrenörlerine teşekkür ederek Antalyaspor'un voleyboldaki gelişimine katkılar sağlayacağını söyledi.

Hedefinin iyi bir sporcu olmak ve Milli Takım için mücadele edebilmek olarak belirten genç sporcumuza gazetemiz adına Antalyaspor'da başarılar diliyoruz.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık