Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Antrenmanda üçü bir araya geldiler

​​​​​​​Türk Minder güreşinde Dünya Şampiyonu olan beden eğitimi öğretmeni Bünyamin Emik, minder güreşinde ve masterler güreşinde dünya 6. olan  Milaslı iş adamı Hasan Ölmez ile yağlı güreşinin Karakucak baş pehlivanı Mehmet Yıldırım isimli üç ünlü güreşçi, Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nde antrenmanda bir araya geldiler.

Antrenmanda üçü bir araya geldiler
  • 26 September 2022, Monday 9:42

Gençlik yıllarında elde ettikleri başarılarla dünyanın tanıdığı üç duayen eski güreşçi, Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nde yaptıkları antrenman sonrasında gazetemize şunları söyledi;

“Bizler güreş yaparken şimdiki imkanlar yoktu. Buna rağmen güreş sevdamız nedeniyle bizler zamanında çok çalışarak, özveri göstererek bu günlere geldik. Bazı günler bir araya gelerek antrenmana çıkıyoruz. Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nde güreş tutan, gelecek vaat eden birçok güreşçi bulunuyor. Herkes görecek, bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nden Avrupa ve Dünya şampiyonları yetişecek. Güreşi seven aile bireylerinden ricamız ata sporu güreşe destek versinler, oğullarına güreş yaptırsınlar.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis