Antrenörlük karnesi pekiyi ile dolu

​​​​​​​İlçemizin Beden Eğitimi Öğretmenlerinden 10 Temmuz 1970 Bayburt doğumlu Âlim Deligöz, antrenörlüğü boyunca üçüncü kez sezonun en başarılı antrenörü unvanına erişti.

Antrenörlük karnesi pekiyi ile dolu

2012 Spor sezonunda Yeni Milasspor Kulübünde Gençlik Gelişim Antrenörlüğü yaparak çalıştırıcılık hayatına adım atan Âlim Deligöz 2016-2017 sezonunda Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor’da Amatör takım antrenörüğüne başladı.

2016-2017 sezonunda Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor U19 futbol takımıyla ile Muğla şampiyonluğunu yaşayarak sezonun en başarılı antrenörü ödülünü aldı.

Aynı sezon içersinde Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor İkinci Amatör Küme Futbol Takımını şampiyon yaparak Birinci Amatör Küme Ligine çıkardı.

2017-2018 sezonunda ise Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor ile son şampiyonluğunu yaşayarak takımını Birinci Amatör Kümeden Süper Amatör Küme Ligine taşıdı.

2019-2020 Spor sezonunda Milas Gençlikspor’un Birinci Amatör Küme Liginde ki Futbol Takımının çalıştırıcılığını üstlendi ve takımını sezon sonunda şampiyonluğa taşıyarak Muğla Süper Amatör Küme Ligine yükseltti.

Görev yaptığı okullarda çalıştırdığı okulun futbol takımlarıyla da elde ettiği başarılarıyla da Milas’ın adını en iyi şekilde duyuran Âlim Deligöz halen Semiha Altunkan İlköğretim Okulunda Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapıyor.

3 yılda 4 şampiyonluk

Milas’ta çalıştırdığı futbol takımlarıyla üst üste dördüncü şampiyonluğunu alan 41 yaşındaki başarılı çalıştırıcı Âlim Deligöz gazetemize yaptığı açıklamada yaşanılan tüm şampiyonluklarda başta futbolcuların olmak üzere yöneticilerin ve taraftarların da emekleri vardır dedi.

Başarının birlik ve beraberlik içersinde uyumlu çalışmalar sonrasında yakalandığını söyleyen Âlim Deligöz. şampiyonluk yaşadığı tüm takımlarda ki birlikte çalıştığı antrenör arkadaşlarına, futbolculara, yöneticilere ve taraftarlara teşekkür ederek yeni sezonda Milas adına spor liglerinde müsabakalara katılacak tüm takımlara başarı dileklerini iletti.

2020-2021 Spor sezonu ile ilgili olarak görüşlerini gazetemizle paylaşan Âlim Deligöz BAL ve Süper Amatör Küme Ligleriyle ilgili olarak Futbol Federasyonunun vereceği karar spor kulüplerimizce bekleniyor dolayısıyla liglerin oynanıp oynanmayacağı henüz belli değil bu aşamada çalıştırıcılıkla ilgili net kararımızı veremiyoruz diyerek liglerin başlayacağı tarihler belli olduğunda kulübümüzle sezon planlaması yapabiliriz dedi.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık