Araç muayenesinde fahiş fiyata tepki!..

Araç muayene istasyonunda alınan hizmetin karşılığı olan ücretlerdeki yüksek fiyat, araç sahiplerini çileden çıkardı. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan araç sahipleri, “TÜVTURK 10 dakikalık muayene 422 TL alıyor. Bu kadarı çok fazla!” diyerek tepki gösterdi.

Araç muayenesinde fahiş fiyata tepki!..

Araç sahipleri, sosyal medya hesaplarından araç muayene istasyonunda alınan ücretin yüksek olduğuna dikkat çekerek duruma isyan etti ve tepkilerini sosyal medyadan dile getirdiler. Sosyal medya üzerinden “Vatandaş kızgın” başlığıyla yapılan paylaşımda verilen hizmet eleştirilerek, “Özel hastanede profesör muayenesinden pahalı hakkımı helal etmiyorum. Bu haksızlığa son verilsin” denildi.

PROFESÖR MUAYENESİNDEN PAHALI!

Araç muayene ücretlerinin yüksekliğini ‘profesör muayenesinden bile pahalı’ diyerek ortaya koyan vatandaşlar, “TÜVTURK 10 dakikalık muayene 422 TL alıyor. Onarım yok, tamirat yok. Paranın kazanılması bu kadar kolay mı? Ve Peşin para, kredi kartı geçmiyor. Bir bardak soğuk su ikramı, nede çay ikramı var. Pandemi var diye oturaklar kalktı. Aralıklı oturak yok. Ayakta bekliyoruz saatlerce, oh ne güzel ne ala. Özel hastanede profesör muayenesinden pahalı. Hakkımı helal etmiyorum. Arkadaş pahalı! Bu haksızlığa son verilsin makul fiyata çekilsin” diye konuştu.

Devlet tarafından gerçekleştirilen araç muayenesi hizmeti, 2007 yılında bir özel sektör konsorsiyumuna, 20 yıl süreyle ve tekel hakkı tanınmak suretiyle devredilmişti.

 

 

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık