Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Artık Milas geceleri daha güvenli…

Eğitimlerini başarıyla geçtiğimiz hafta göreve başlayan 15 bekçi, daha ilk gününde sokakta varlığını hissettirdi. İlk gecede aranan bir kişinin yakalanmasını sağlayan bekçiler, yüksek seste müzik dinleyerek çevreyi rahatsız eden bir aracı, polisle birlikte şehir merkezindeki kovalamacanın ardından durdurarak, sürücü hakkında cezai işlem yapılmasını sağladı.

Artık Milas geceleri daha güvenli…

Geçtiğimiz hafta göreve başlayan 15 bekçi, görevli oldukları mahallelerde asayişin sağlanması adına polis ile birlikte devriye atıyor. Halen eğitimde olan 3 bekçinin de kısa bir süre sonra ilçemizde göreve başlamasıyla sayıları 18’e çıkacak olan bekçiler, göreve çıktıkları ilk gecede varlıklarını hissettirdiler.

Şüphelendikleri bir kişinin yaptıkları GBT sorgusunda Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesince arandığını tespit eden bekçiler, şahsın yakalanmasını sağladılar. Gece bekçileri, yüksek sesle müzik dinleyerek etrafa rahatsızlık veren bir sürücüye dur ikazında bulundu ancak sürücü, bekçilerin ikazına uymayarak hızla kaçmaya başladı. Kaçan sürücünün peşine düşen bekçiler, polis ekiplerine de haber vererek aracı İsmetpaşa Mahallesi’nde kıskıvrak yakalattı. Alkollü olduğu da öğrenilen sürücünün aracı polis ekiplerince bağlanırken, sürücü polis ekiplerince emniyete götürüldü.

İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, daha ilk günden varlıklarını hissettiren bekçileri tebrik ederek, kentin artık daha güvenli olduğuna vurgu yaptı.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis