​​​​​​​“AŞI-AŞILAMA ÜZERİNDEN ‘BAŞARI ÖYKÜSÜ’ YAZILMAZ !!!”

SOL Parti Muğla İl Başkanı Ergun Özcan, yazılı bir basın açıklaması yaparak, ‘aşı-aşılama üzerinden başarı öyküsü yazılmaz’ dedi.

​​​​​​​“AŞI-AŞILAMA ÜZERİNDEN ‘BAŞARI ÖYKÜSÜ’ YAZILMAZ !!!”
  • 04 February 2021, Thursday 10:00

Ergun Özcan’ın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

“Ekonomide yangın sürerken, yurttaş krizin yükü altında ezilirken iktidar “yapay gündem”lere sarılarak bunu örtmeye çabalıyor. Benzer bir perde de salgın-pandemi ve salgınla mücadelenin üstüne çekilmeye çalışılıyor. Alınan kısmi kısıtlamalar ve yurttaşların bireysel önlemlerine havale edilen salgınla mücadele; planlaması, temin edilen miktar, doz sayısı,  ne zaman geleceği ve ne kadar yurttaşın aşılanacağı belli olmayan ya da saklanan kaotik bir aşılama ile de salgının üzeri kapatılıyor:

  • İktidar inkar etse de kamuoyu yoklamaları yoksulluğun boyutlarını gösteriyor.
  • TUİK'inmanipülasyonlarına rağmen giderek artan işsizlik, enflasyon ile salgınla mücadele tedbirleri çerçevesinde yaratılan; ücretsiz izin, kısmi çalışma ve işten çıkarmalar ile yoksulluğun boyutları “açlığa” kadar varmaktadır.
  • En önemlisi, COVİD 19 Pandemisi konusunda bugüne kadar sınıfta kalan iktidar, aşı-aşılama konusunda da kargaşa yaratmaktadır. Ne kadar doz aşı bağlantısı yapıldığı, nüfusun ne kadarının aşılanacağı, aşıların ne zaman geleceği gibi konularda da açıklama yapılmamakta, salgınla mücadelede olduğu gibi, bu konuda da şeffaflık gösterilmemektedir. 50 milyondan doz aşıdan bahsedilirken gelen sadece 3 milyon doz aşı, geldiği söylenen 6.5 milyon doz aşı. Sağlık çalışanları ve 85 yaş üstü vatandaşların aşılamalarıbitti,75 yaş üstü grupta aşılamalara başlanacağı bilgisi Türkiye aşılama haritası üzerinden il il yayınlıyoruz gibi bir sahte şeffaflıkla başarı öyküsü olarak gösterilmeye çalışılmakta.

Bu sahte başarı öyküsü ile sevinç ve rehavet yaratılmakta salgınla mücadeledeki yetersizlik, ekonomik kriz ve yoksulluk perdelenmeye çalışılmaktadır.

SOL Parti Muğla Örgütü;

*Gerek ekonomik kriz, yoksullaşma ve işsizlik,

*Gerekse Pandemi ile mücadele ve aşılama konusunda emeğin ve emekçilerin yanında, yurttaşların bilgilendirilmesi ve yaratılmaya çalışılan başarı öyküsü ile ilgili “teşhir” çalışmalarını sürdürmektedir, sürdürmeye kararlıdır. Herkesi; iktidarın üzerine düşen görevleri yerine getirmesi için bizimle birlikte hareket etmeye ve parti saflarına katılmaya çağırıyoruz.

YAPAY GÜNDEMLERE KARNIMIZ TOK !

LAF ÇOK AMA  AŞI YOK !

AŞI NEREDE ?

AŞI-AŞILAMA ÖYKÜLERİ İLE SALGININ YAYILMA TEHLİKESİ VE YOKSULLAŞMANIN ÜSTÜNÜ ÖRTMENİZE İZİN VERMEYECEĞİZ. BUNDAN BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ ÇIKMAZ.”

 

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık