Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı yarın gerçekleştirilecek

​​​​​​​Milas Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı 05 Şubat 2021 Cuma günü saat 14:30’ da Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek. 6 ana gündem maddesinin görüşülüp karara bağlanacağı toplantıda İmar Komisyon Raporları da görüşülecek.

Milas Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı yarın gerçekleştirilecek
  • 04 February 2021, Thursday 16:44

05 Şubat Cuma günü gerçekleştirilecek Milas Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısının gündeminin tam metni aşağıdaki gibidir.

2021 ŞUBAT AYI MECLİS  GÜNDEMİ     :

  1. Açılış ve yoklama
  2. Kültür Varlıkları Ve Müzeler Genel Müdürlüğünün; İlçemiz Uzunyuva Mevkiinde 1. Derece arkeolojik sit alanında “ Uzunyuva Arkeolojik Alanı Hanedan Mezar Odası Mimarı Projesi ve Arkeopark Alanı Çevre Düzenlemesi Projesi” Muğla Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun kararı ile uygun bulunmuş olup, yeni müze bina yapımı, çevre düzenlemesi, teşhir ve tanzimi amacıyla Belediyemize ait Hisarbaşı mahallesi 159 ada 7 parselde kayıtlı 225,04m2 yüzölçümlü taşınmazın tahsisi talebinin görüşülmesi, (Emlak Ve İstimlak Müdürlüğü)
  3. Fen İşleri Müdürlüğünün ; Belediyemizin mevcut depo alanı yetersiz kaldığından ve yeni asfalt şantiyesi kurulması planlandığından Hacıabdi Mahallesi 83 Ada 4 parselde kayıtlı 6.921,17 m2 yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazın satın alınması talebinin görüşülmesi, (Emlak ve İstimlak Müdürlüğü)
  1. İlçemiz Selimiye Mahallesi 110 ada 11 parsele şuyulu bulunan Mülkiyeti Belediyemize ait 184 ada 6 parselde kayıtlı 58,41 m2 büyüklüğündeki taşınmazı satın alma talebinin görüşülmesi, (Emlak ve İstimlak Müdürlüğü)
  1. Muğla Büyükşehir Belediyesi Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Plan Proje Yatırım ve İnş. Dairesi Başkanlığının, Güllük İçme –Kullanma suyu şebekesi kapsamında yapılan 2 adet depoların arasında iletimi sağlayan 213 ada 141 parselin içerisinden geçen isale hattı meri planda belirtilen 10 metrelik imar yolundan geçirilmiş, imar yolunun kamu hizmeti verebilmesi adına terk işlemleri, imar uygulaması veya kamulaştırılması ile içme-kullanma suyu hattının yol güzergahında kalacağı ve kamu zararı oluşturmayacağı, bu nedenle içme-kullanma suyu isale hattının geçtiği 10 m imar yolunun kamu adına terk işlemlerinin veya yolun kamulaştırılmasına ilişkin işlemlerin yapılması talebinin görüşülmesi, (Emlak ve İstimlak Müdürlüğü)
  1. Belediyemiz Sosyal Yardım Yönetmeliğinin Ek-1 formunda değişiklik yapılması talebinin görüşülmesi, ( Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü)
  1. İmar Komisyon raporlarının görüşülmesi
  1. Belediye Meclisince 3194 sayılı Yasanın 18 nci maddesi uygulamasının yapılması için alınan 2016/307 ve 2017/72 sayılı meclis kararlarının uygulama işlemleri yapılamadığından iptali talebinin görüşülmesi. (Emlak ve İstimlak Müdürlüğü)
  2. İlçemiz Burgaz Mahallesi 780 Ada 1 parselde kayıtlı 2539,56m2 arsa vasıflı taşınmazın imar planında Pazar yeri olarak yer aldığından taşınmaz malikleri Mesude BAHAR ve Sevil KOCAKAYA’nın kamulaştırma talebinin görüşülmesi. (Emlak ve İstimlak Müdürlüğü)
  3. İlçemiz Güllük Mahallesinde bulunan Mülkiyeti Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğüne ait 2576 parselde Turizm Tesis Alanı olarak kayıtlı 2.005,14m2 yüzölçümlü 2 adet avlulu kargir ev vasıflı taşınmazın Yapım Ve Onarım karşılığı kiralama modeline göre değerlendirilmesi Bakanlık Makamından alınan 12.08.2020 tarih 395 sayılı Olur ve Vakıflar Meclis Kararı doğrultusunda uygun bulunmuş olup, yapım ve onarım karşılığı kiralanması talebinin görüşülmesi. (Emlak ve İstimlak Müdürlüğü)
  4. İlçemiz Hayıtlı Mahallesi tapunun 254 Ada 1 parsel numarasında kayıtlı taşınmaz üzerinde “Trafo Amaçlı” hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliğinin 3194 sayılı Yasanın 8. Maddesi uyarınca incelenerek onaylanması talebinin görüşülmesi.(İmar ve Şehircilik Müdürlüğü)
  5. İlçemiz Boğaziçi Mahallesi tapunun 3072 parsel numarasında kayıtlı taşınmazın kuzeyinde “Tarafo Alanı ve Park” amaçlı hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğinin 3194 sayılı Kanunun 8. Maddesi uyarınca incelenerek onaylanması talebi ile ilgili hazırlanan İmar Komisyon Raporunun görüşülmesi.(İmar Ve Şehircilik Müdürlüğü)
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis